АБ телевизија?

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
АБ се наоѓа во поранешната зграда на ФОН Универзитетот во Ченто. Имаше јавен конкурс за новинари, и во телевизијата влегоа и ќоро и сакато. Концептот на телевизијата е гага рекламирање на своите производи (Европски универзитет, ФОН, Хедис, Откорнување на криминалот)
Ама ај да се надеваме дека освен тоа ќе пуштаат и нешто асално

Пак сораборуваат Фијат и Бојо а ? :)

Пак сораборуваат Фијат и Бојо а ? :)

Па тоа не е нешто ново, универзитетите се направени за поголем приход т.е. да се запишуваат повеќе студенти :)

Ппв пут слишам за телевизијава, а чива е и што даваа ?

ova e haost drzava. se e samo drzava ne jas nezam prvo sme drzava so najmogu tv vtro niedna necini koj kako stigne si pravi se amaterizam ni strucni kadri ni nisto za sodrzina da ne zbori me so javen servis utepan koj nik ne svaka so znaci drzava bez javen servis taka da uste ednaq kog maksimum i site ke svatat do kade se i vaka vo evropa ne se odi.sto vikaat od evrop i ebu brokastik prvo da se sredat mediumite i javiot servis inace nisto. i jas kako strucnak po tehika i kako umetnik so da pravam sega koga kledam sekoj si pravi kako saka.ali uste malce ke bide. inace si ojdov i jas od mak. samo ugledajte se na sosedite nasi.

а дали го има каналов освен во скопје на другиве кабелски оператори и што дават освен еве вести и музика и чудно е што досега еве од кога е на сателит го нема никаде да е пуштен на операториве едноставно ни трага ни глас дека има ваков канал

АБ канал со ТВ правата

8D8410C4A24B0045B1E5CF34D4C3DF7A.jpg

Националната телевизија АБ канал ги обезбеди правата за Мото ГП во наредните три години. Големото шоу започнува на 12 април годинава со трката за големата награда на Катар. Љубителите на мото-спортот во Македонија ќе може да проследат 17. трки во исто толку викенди. Ова е прва пат по пет години една македонска национална телевизија да го пренесува ова натпреварување. Во трката за правата АБ канал го претрка дури најпознатата спортска телевизија Евро Спорт.
АБ канал предвиде и интерактивна програма пред, меѓу и по завршувањето на трките. Интерактивната програма ќе се емитува во живо од телевизиската патека во Ченто.
Возете сигурно!!!

:smir:
Да ве прашам зашто само овој канал АБ кај мене нема глас, дали други го имаат истиов проблем?

Абе ова испадна кој стигне отвара телевизија....

Ај наскоро и ја ке отворам..што ги вртам...
Нека цвета пиратеријата.. Како се дигнаа А1 и Сител све пиратски филмови пуштаа(порано и уште пуштаат)..ете до кај стигнаа.. и ја ке пуштам исто .. :uvo:

:tapp: Ту бе значи сите мораат ли да пуштаат пиратски филмови?

АБ канал со ТВ правата

а за правата АБ канал го претрка дури најпознатата спортска телевизија Евро Спорт.
Хахахахаха! :pos2::pos2::pos2:

За телевизијата разбрав пред 2 месеци, и знаев дека е на Бојо, седиштето у старата зграда на ФОН-Европски универзитет во Ченто... :)

И еве ја URL адресата на каналов.... сајтот е у израдња. :pos:

П.С. На телекабел да не знае некој да не ја има телевизијава? :)

П.П.С. А тоа името АБ можно е да се иницијалите Андревски Бојо. :pos:

Да, ја има на Телекабел, али кај мене само оваа телевизја прави проблем, нема глас

Ја најдов на телекабел, али звукот не чини крчи, инаку има програма еве некоја емисија нешо. :pos:

АБ ТЕЛЕВИЗИЈА од вчера е кодирана на сателит.
Заедно во пакетот со Сител 3 и АЛФА ТВ

мислам дека никој не ја гледа оваа ТВ.. :pos2::pos2::pos2: (како и јас)

ТВ што не заслужува коментар без програмска шема без спорт = нула телевизија.:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom