АБ телевизија?

• Креатор на темата Креатор на темата Old Possum
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
На КејблТел се појави оваа телевизија, нешто како инфо канал е, а не можам да сфатам дали таква ќе остане, што ќе има на неа, чија е, од каде излезе?!

Да не слушнал некој нешто?

ne sum slusnal jas, dobro sto kaza deka ima nova. aj ke ja pobaram

На КејблТел се појави оваа телевизија, нешто како инфо канал е, а не можам да сфатам дали таква ќе остане, што ќе има на неа, чија е, од каде излезе?!

Да не слушнал некој нешто?
Баш сега ќе ја побарам на ТВ,да видам што е?А,наш канал е или кабелски?

Телевизијава е на сопственикот на Европски Универзитет, Бојо Андревски. Знам сестра ми учи таму и минатата недела имале некакви промоции :pipi:

Абе ова испадна кој стигне отвара телевизија....

Ај наскоро и ја ке отворам..што ги вртам...
Нека цвета пиратеријата.. Како се дигнаа А1 и Сител све пиратски филмови пуштаа(порано и уште пуштаат)..ете до кај стигнаа.. и ја ке пуштам исто .. :uvo:

и тоа ќе се симнуваш од нет и најновите ќе ги пушташ ти е гајле:pos2:
а оваа ќе почне да дава нешто? или само среќни новогодишни празници ќе се врти:pos2:

Се искотија милион нови канали во последниве неколку месеци, а пола и повеќе од нив немаат никаква намена. Точно е, сите почнаа телевизии да отвораат...:nenene: Ова АБ не заслужува фреквенција.

А бе ај за телевизии што се отвараат и вака и така, ама имињава значи... уште малце ќе дочекам осеќам да имаме телевизија што ќе се вика “АБВГДЃЕЖЗЅИЈКЛЉМНЊОПРСТЌУФХЦЧЏШ“ или евентуално “БУШАВА АЗБУКА“.:nesvest:

Од Бојо е, од тие шо ги дадоа концесиите за национални-сателитски ко Jungle и Наша Тв шо се.

Засега служи за реклама на Европски, Вечер и Цетис али нема да остане на тоа.

Ќе ја прави од тип на А1, Сител...

Што се однесува до името... незнам кој ми рече, од А1 била... а и стварно на тоа асоцира... и логично е, А1, А2, па АБ, па шо вика Марија после и АБВГДЃЕЖЗЅИЈКЛЉМНЊОПРСТЌУФХЦЧЏШ ќе отворат :pos:

Ајдее само нови телевизии. Како печурки после дожд излегоа. Мислат така е телевизија да направиш. Џабе ти е се ако не те гледаат. А како ке те гледаат кога само наши канали има 20 и нешто и скоро сите се со слична содржина т.е. не се тематски. Вести, филмови, серии, отворени емисии од секаков карактер и толку. Се едно па исто.

П.С. Ај да отвориме еден Кајгана ТВ. Ако тие можат зашто неможеме и ние...

АБ се наоѓа во поранешната зграда на ФОН Универзитетот во Ченто. Имаше јавен конкурс за новинари, и во телевизијата влегоа и ќоро и сакато. Концептот на телевизијата е гага рекламирање на своите производи (Европски универзитет, ФОН, Хедис, Откорнување на криминалот)
Ама ај да се надеваме дека освен тоа ќе пуштаат и нешто асално

Од Бојо е, од тие шо ги дадоа концесиите за национални-сателитски ко Jungle и Наша Тв шо се.

Засега служи за реклама на Европски, Вечер и Цетис али нема да остане на тоа.

Ќе ја прави од тип на А1, Сител...

Што се однесува до името... незнам кој ми рече, од А1 била... а и стварно на тоа асоцира... и логично е, А1, А2, па АБ, па шо вика Марија после и АБВГДЃЕЖЗЅИЈКЛЉМНЊОПРСТЌУФХЦЧЏШ ќе отворат :pos:

Мене појќе ми личи на иницијалите на топката Бојо...Андревски мислам дека се презива...ебате гроги појавата ебате...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom