Sto so eksternite testovi??

Статус
Затворена за нови мислења.

ala

Член од
17 јануари 2009
Мислења
17
Поени од реакции
1
mi se dopaga vakvata ideja za eksternite testovi...da se znae koj na sto e ...pa dosta bese petki na ton(za vo osnovnite i srednite skoli)

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
mi se dopaga vakvata ideja za eksternite testovi...da se znae koj na sto e ...pa dosta bese petki na ton(za vo osnovnite i srednite skoli)
Nikad nema da se sluci. Bar ne na nacin na koj planira Vladava. Prasaj kako pomina probnoto vo korcagin. 35 deca imase i netot ne izdrza...

Nikade, ama bas nikade vo svet ne se pravi ektersno testiranje so pomos na "superkompjuter" :)

Член од
10 септември 2008
Мислења
140
Поени од реакции
2
abe vie normalni steznajte kolku uchenici imat kolku teebit da se pripremat za da se naprajt prvo takov test a da ne zborvime do koga ke im trebit da gi pregledet :tapp:

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
јас колку шо разбрав нема да биде на ком...или грешка сум?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
прво кажаа дека сите предмети ке се полагаат
пред 1 недела кажаа само 2 и тоа ке ни кажат кои 15 дена порано

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ќе биде некаде средината на февруари...Ќе најават 15 дена порано за тоа кој клас шо предмет ќе полага...
Инаку идеава ми се допаѓа многу...Не за друго, на некои профс ќе можам да им докажам дека знам повеќе отколку што си мислат они. А и плус, сакам да знам какво е лувството коа полагаш нешо шо не го оценува човеко кој те знае...

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Nikad nema da se sluci. Bar ne na nacin na koj planira Vladava. Prasaj kako pomina probnoto vo korcagin. 35 deca imase i netot ne izdrza...

Nikade, ama bas nikade vo svet ne se pravi ektersno testiranje so pomos na "superkompjuter" :)
Се гледа колку ти знаеш што како било во светов ... ќе видиме колку ќе знаеш кога ќе го правиш тестот на крај на година ...

Иначе далеку од „суперкомпјутер“ беше техничкото тестирање на опремата во корчагин. Напротив беше на нешто помалце од домашен ПЦ само за да се добијат одредени параметри ...

Нејсе - гледам почнаа пробните тестирања низ македонијава ... се надевам дека ќе сватите дека не е тоа ништо страшно ...

Иначе бидејќи веќе има иста тема оваа ќе оди под клуч :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom