Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Само амали барате бре...

Братуу отиде ти, толку, финито ... фатив врски во министерството јас...
f_03cookbooks.jpg

Братуу отиде ти, толку, финито ... фатив врски во министерството јас...
f_03cookbooks.jpg

Аууу, скутава убаво ми стои! :smir:

--- надополнето ---

Абе што ќе ти книга?! Освен Грујо (од провизиите што ги зема) кој друг видел аир? Дајте куферче некое со пари или со злато...

Не ми го бркај либето! :pos: :pos: :pos:
[

ne maaaaaaaaaaaa, ne ti go brkam libeto- samo mu rekov NAVREME da si podrazmisli za da ne se kae podocna
da ne go prelazhesh pa da zapliva u brachnite vodi - uuuuuuuups Mrachnite de

husband-wife-fighting.gif

--- надополнето ---

Туку вона би младожења колку годинки има? Во јасли е или почнал во нулта група? :pos: :pos: :pos:

КАДЕ БГАШ БЕ? Те поздравувам со песната: Штом падне мрак ќе дојдам по тебе... од Искра Трпева :pos:
HITCH be , nechekaj mrak- tuku trk po nego - gledash deka izbeeeeeeeeeeega ma -

Todo+una+boda+moderna+Video+Divertido.jpg

HITCH be , nechekaj mrak- tuku trk po nego - gledash deka izbeeeeeeeeeeega ma -

Todo+una+boda+moderna+Video+Divertido.jpg

Друг ќе се најде бе... :pos: :pos: :pos: Гледам на онаа темата машки готвачи куп. Сте се распишале рецепти `ко некои жени сте станале... Има избор колку сакаш! :pos: :pos: :pos: :pos: Ќе ви пеам изгледа: :smir:

Е Хич мааа... сама против сите, генг-бенг, овај симултанка, бунга-бунга :pos:
Никогаш нема да се омажиш така...

Друг ќе се најде бе... :pos: :pos: :pos: Гледам на онаа темата машки готвачи куп. Сте се распишале рецепти `ко некои жени сте станале...
Ај погоди кој се надобрите готвачи во светот..мажи или жени?
ама ќе ти помогнам,сегде во сите најелетини ресторани низ метрополите во кујната главни се кувари се мажи..за да не се буниш:wink:

Е Хич мааа... сама против сите, генг-бенг, овај симултанка, бунга-бунга :pos:
Никогаш нема да се омажиш така...
Аууу хахаха одма тема да се направи и анкета да се стави (кој се среќните 10мина) хахахахаха

Аууу хахаха одма тема да се направи и анкета да се стави (кој се среќните 10мина) хахахахаха

Уффф, гит бе ми го избркавте детето вчера. Кутрото тамам кандиса вие одма го разубедивте. Љубоморни едни! :pos:

96028433.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom