Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Малку вулгарно отидовме :smir:
maaaaa daaaaaaaaj ne me driblaj. Kaj vide vulgarnost u receptov???

--- надополнето ---

Јас би ставил слика од мене, ама се плашам дека ќе биде злоупотребена. Посебно откако ќе станам познат и славен. Енивејз, можеш да земеш метрото и да мериш наваму-натаму. Знам дека имаш слободно време :)
Брат , идејава за метрото ти е супер.Едино така ќе можат да ја дознаат правата величина.:pos2:
жените немаат ни најмала представа колку се 20 см. Ти им покажуваш 20, тие си мислат, дека е 25. Претставата нивна за величина е просто нереална.
Побарај од неколку девојки да ти покажат, колку според нив се 20 см со раце.
Ќе останеш просто без зборови, ти гарантирам. :pos::pos:

Побарај од неколку девојки да ти покажат, колку според нив се 20 см со раце.
Ќе останеш просто без зборови, ти гарантирам. :pos::pos:

Уф, Боже што нема да споделат машките на форумов! Понекогаш така си играте со девојќите? Ги терате со рачињата да ви покажат колку се 20 цм? А ако покаже помалку сте фраер, ако покаже повеќе пукате сеир?! :pos:
Чудно се забавувате!

п.с. го знаеш вицот нема рачиња, нема колачиња?

Ма дај, те молам, немој ме зезат!
Види го Обама на сликичката колку е „мускулест“ :pos: К`о скакулец е, само очите на него. Зар со ова се фали бе @cool@. Дај најдете слики од здрави прави мажи! Срамота е вака, ќе си мислиме дека сите мажи сте исти, а знаеме ние што е разлика, ако ништо друго има метро ќе се измери и ќе се утврди фактичката состојба. :smir:

Kakav gazda – takav pas
ili kakva gazdarica -takva pudlica(
tongue_smilie.gif
)

pagal.gif

СЕ’ за мажот (за да му се допаднела нему)

uhm.gif
uhm.gif
uhm.gif

2.jpg
4.jpg

а онаа горе бремената - за твоја инф.била женско, но незадволна од св.пол, решила да прејде у МАЖИ
pagal.gif
pagal.gif
pagal.gif

Ова е доста добра причина да се гордеам со мојата машкост бичис:

27816_1386080985130_1625212329_917125_552517_n.jpg

Ова е доста добра причина да се гордеам со мојата машкост бичис:

Ако ги нема пеленкиве, нема дечиња! :toe:

а дедоно со патлакот?
tongue_smilie.gif

--- надополнето ---

ХАХАХААААААААААА- КИДНААААААААААААААААААА:pos::pos:

Не плачи тука сум! :pos:

Туку, видете го видеово! :pos: :pos: :pos: Маки, маки...

Само ти радувај се, ама ако нема жени што ќе правиш бе?! Баш ме интересира: што ќе правите една недела без жени? :vozbud:
isto shto i vie bez mazhite:pos2:

isto shto i vie bez mazhite:pos2:

Опа, ќе идете на шоп, шоп, шопинг, на кафенце со другарите, ќе оговарате кој како е облечен, ќе идете на фризер и на козметичар (педикир и маникир, а додека сте таму ќе удрите една депилација, за да не се враќате пак :pos:). Значи мажите не се различни од жените! :smir:
п.с. не можете да се лакирате и да си правите фризурки. :jaj: Сепак сме во предност. :vozbud:
Добро испланирано време! :smir:

Опа, ќе идете на шоп, шоп, шопинг, на кафенце со другарите, ќе оговарате кој како е облечен, ќе идете на фризер и на козметичар (педикир и маникир, а додека сте таму ќе удрите една депилација, за да не се враќате пак :pos:). Значи мажите не се различни од жените! :smir:
п.с. не можете да се лакирате и да си правите фризурки. :jaj: Сепак сме во предност. :vozbud:
Добро испланирано време! :smir:
po ova shto go nabroja ispadna deka povekje od pola zheni u MK se bez mazhi- sami- osameni- pa zatoa UTEHA baraat u trach muabeti, frizeri i depilacii:pos::pos:
JADNOOOOOOOOOOOOO:pos2:
takvi taka recheni „zanimacii“ se NULA u sporedba so ONA shto mozhat da go DOZHIVEAT SO MAZH

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom