- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.787
- Поени од реакции
- 4.039
Магде ќе можеш да ги ставиш пак те молам ?
Ги неам од дааааааамна овие.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Магде ќе можеш да ги ставиш пак те молам ?

Да не може некој случајно да ме упати во Егзистенцијализмот т.е Филозофијата на Апсурдот на Ками ?
Го имам читано Ками заедно со Сартр , но проблемот што го имам е : Како моето знаење да го претворам во проект за државна матура ?![]()
Нема мењање?
Па, кој те терал таа тема да ја одбереш?Нема мењање?
И добро, ако знаеш што е тоа. Прво во вовед ќе напишеш кој е Ками, кратка биографија, после ќе пишуваш за неговите дела, па поконкретно обработка на тие што е застапен апсурдот, и ако треба задржи се на едно поконкретно, и после пишувај општо за апсурдот. Ама не во прво лице, јас мислам, јас вака јас онака, него труди се тоа да го напишеш како научен текст, и глеј негде да најдеш нешто, преведи, види позади на некое книгиче од Ками, сигурно пишува. А и у тие прирачниците за македонски за матура сигурно пишува нешто повеќе за тоа. Ќе се снајдеш, бе.![]()

Леееееееле фала многу !! Боље одговор неможев да добијам !! ФАЛА ФАЛА ФАЛА ФАЛА
Ако средам се како што треба , частам !![]()
Тоа се работи што се подразбираат за пишување проектна, ја онака општо ти набројав. Сеа ти ќе треба да си го средиш. И сигурно имате некои прирачници за пишување проектни, види таму разглеај точно што како треба, со вовед, главен дел, заклучок, користена литература... Ќе се снајдеш, сигурно 
Де, бе, нишо посебно не ти кажавТоа се работи што се подразбираат за пишување проектна, ја онака општо ти набројав. Сеа ти ќе треба да си го средиш. И сигурно имате некои прирачници за пишување проектни, види таму разглеај точно што како треба, со вовед, главен дел, заклучок, користена литература... Ќе се снајдеш, сигурно
![]()

, мада нема ништо плаво на зверот ама може на blue beast го асоцира плавото палто што го носи зверот таа вечер кога му ја местат бел...Ај кажи ти нешто повеќе или нешто по кое би можеле да го бараме попрецизно па ке се потрудам вечерва и ке најдам нешто сигурно...Зашто Плава зверка можеш да наречеш и плаво ламборџини а гугл не чита мисли туку наоѓа по клучни зборови така да кажи нешто што ке му даде насока и да ни најде што бараме...:nesum:...еден совет: не забегувајте многу по овие филозофии. Штетни се...