Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ват д фак бе 130 мегабајти за месинџер! болни се тие бе...
8.1 со мсн плус си користам и долго долго време нема да го сменам...
Инсталирав нови месинџери, сите со реклами беа безвеза... овај си е чист и нема ништо отпоќе. Толку.
треба да рестартираш пц....и напрај фул инсталација не онаа од 1мб...значи фул инсталација остави ја целосно да си заврши...на крај рестарт и ќе лета послеМене ме нејќе 9-кава, ја симнав, не ме логира вика демек „сервисот е привремено недостапен“ и јавуе Error 8000401a и се вратив на 8.5.
треба да рестартираш пц....и напрај фул инсталација не онаа од 1мб...значи фул инсталација остави ја целосно да си заврши...на крај рестарт и ќе лета после
Фул напраив, рестарт напраив, PC-во ми полета, ама мсн-то остана на земја.
Инаку читав по нетов и на други им јавувало таква грешка, па нашле некоја закрпа, пробав и тоа, али јок... ме нече мене Microsoft.![]()
линковите се финалнаСличен проблем имам и Јас, само што мене не ми јавува error, туку неке да направи 'Sign in..'.
Оваа сега со линковиве е бета или финална ?
Да, ама не заборавај да инсталира мсн плус лајф...а скриптите ке работат ?
Еден убав мокар ден кога ќе седнеш пред компјутер и ќе сакаш да си уклучиш мсн ќе ти се појави едно проэорче што ќе ти рече дека Мораш да ја симнеш последната верэија на мсн![]()
човек бе :nesvest:Ќе си земеш Портабл :pos2:
Јас користам 7.5, инаку на фул верзии точно дека вика така.
Најскапано нешто... мн нервира.
8.1 RulZjea: Најбоље верзија и јас таа ја возам.
jea: