"Д Расмус" во Скопје @ Хард Рок - 11.02.2009

ЕЕЕеееееејј не ми се верува:vozbud: Ги обожавав овие едно време :pipi::pipi: јеееј :pipi:

Ќе одам, ако начекам карта. И мене не ми се веруваше кога го прочитав насловот. :icon_lol:

На 11 февруари, во клубот "Хард рок" во Скопје концерт ќе одржи Финската готик рок атракција "Д Расмус". Групата која имаше голем број на хитови во изминативе 5 години, оваа зима е на европска турнеја и промоција на новиот албум"Блек роузис", како загревање за летната фестивалска турнеја.
rasmus.jpg
Интересно е што, по барање на бендот, тие ќе свират во Скопје, а не во Белград како што првобитно беше објавено.
Баш ми е мило што типчињава ќе дојдат кај нас,ако имам можност радо би им отишол на концерт.

Одох да се шиткам пред мтв само кажите што пари ке е да знам што тарифа да си ставан пош инаку нема шанси да појдам а ги сакам типциве...
едно време се ложев на певачот

Evaaaaaaaaaaaaaaaaa :vozbud::vozbud::vozbud:Living in a world without youuuuuuuuuuuuuuuu, ke si rgnam pistolot na pesnava :D dajte za nas out od skopje, koj doznae tamu, neka pise za cena i drugi informacii.

Одох да се шиткам пред мтв само кажите што пари ке е да знам што тарифа да си ставан пош инаку нема шанси да појдам а ги сакам типциве...
едно време се ложев на певачот

Пред мтв? Мислиш поэади МТВ :wink:
Не ми се свиѓа групава, многу ми е фегет оној сурушон со лоша фриэура

Лејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Овие ги слушав седмо накај осмо, добри песни прават, ќе се тешам со нив во слушај ако не одам на Мејден.
Одличен заклучок :pos:

Пред мтв? Мислиш поэади МТВ :wink:
Не ми се свиѓа групава, многу ми е фегет оној сурушон со лоша фриэура

ја слушав порано групава и имаат многу добри песни ама престанав поради оној сурушон со лоша фризура.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Нит ми се свиѓа нивната музика, нит ја слушам, ама ми се свиѓа што најпосле почнаа нашиве куќи да носат звучни имиња за кои до пред некое време мораше да се иде до Белград или Софија.

Само, во Хард Рок ќе се испокоља народот, гужвишта тешки, не се прави концерт во диско, особено не на странски мегапознати ѕвезди.

абе супер музика имаат овие ама во хард рок???
100 пати поарно би било на саем... ем појке луге ем поголемо... ама то е...
ми заеба све ова хард рок.... :toe:

Нели?! Многу се идиоти овие Авалон, нашле у простор што собира само 700 души да праат концерт!

Па сеа рачунајте вие ако собира толку малце луѓе колкава ќе биде цената,а сигурно нема да има само од Македонија на концертот.
Ќе биде гунгула,сакам да одам ама не ми се дава куфер со пари.

Да се разбереме овие ни од далеку не се толку квалитетни како на приемр мејден во Белград, претходно металика и рхцп во инџија. Не знам шо толку закенкавте дека се добри коа ова ќе се претвори у чисто позерство уше од одма.
Ја никад не сум ги лсушал овие иамаа нешо ин д шедоус нешо демек буху мрачни сме страшни сме, ама поважно е пичиња да не сакаат. За вакви петпари не давам. И не се никаков квалитет, рандом бенд, ко на приемр ние нив да им ги пуштиме браво бенд. Море шо зборам браво бенд коа ќе распалат неѓо иам да запалт публика, овие се тиња неописива. Секој со својот вкус кој ги поштуе уреду, кој не пак у реду. Тој шо е позер да му кажам да си чува пари, рецесија е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom