Најлоши македонски коментатори?

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување

Најлоши коментатори!

• Премиер Лига - А1

Гласови: 10 8,1%
  • Серија А - Телма

Гласови: 19 15,4%
  • Француско - Наша ТВ

Гласови: 19 15,4%
  • Примера Шпанија - Сител

Гласови: 72 58,5%
  • Холандско - Алфа

Гласови: 3 2,4%

• Вкупно гласачи
    123
Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.506
Поени од реакции
6.372
Кои се најлоши Македонски коментатори на Македонските телевизии??

Јас мислам дека требаше посебно за секој коментатор да може да се гласа. Зашто во некои телевизии има и добри и лоши коментатори. Како најлоши би ги ставил Златко Калински, Југослав Костовски и секако на прво место Игор4е.

Неможем да се одлучим ...:pos: , инаку за нијанса има а1 , инаку нема некој мн добар коментатор дека скоро свите са лоши ...:jaj:

Неможам да ги трпам тие од Телма. Кога ке почнат да дркаат на Ибрахимович и на Роналдињо, мислам дека свршуваат во студио.
Ибрааааааа а аааа оххх оххххх оххх Ибра-кадабра ааа охххх охххх :pusk:
Многу ме нервираат

Игорче бисерче од сител:pos2::pos2: а и Југо од А1 не заостанува зад него:baeh:

не глеам шпанско само ради куртонот на сител. мамицата негова со тој иритирачки глас. после се телма, а најбоље си се од а1-премиер =)))) мераци за гледање. и топ фудбал и таман коментари =)

Титулата најгафовски коментатор одамна Игорче ја има добиено од Сител, така да непотребно е да се дисктутира.:helou:

Игорче од Сител е комедии али ипак гласав за А1 и нивната премиер лига со шутовите на рафа бенитез и одбраните на марк шверцер.Југо ROCKS!

Не треба ни да се постави анкета, и дете од 2 год. да го прашаш ќе ти каже...едноставно две чисти од фудбал немаат, а за коментирање да не збориме.

Југослав Костоски,Драган,и тој Тони што ќе го тепаше Величе.Абе по неписмени коментатори ја неам слушнато.

Сител телевизија на чело со Игорче:pos2: Немам зборови за типот, ретко кој може да каже толку глупости за 90 минути.

Не гледам толку шпанско, но од она што сум видел и чул можам да кажам дека таму има најлоши коментатори, најголеми киксери.
А и Југослав Костовски спаѓа во таа група. :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom