TpH_Bo_OkO
Трноризец
Тој човек нема ни П од Политика
Професор, со докторат за политички науки??? Пицо бе... :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој човек нема ни П од Политика
Кога слаткиов дебелко ќе поддржи некого одма знам дека се работи за штетник. Ќе прашате како знам?
А исто и
Професор, со докторат за политички науки??? Пицо бе... :pos2:
ФАКИНГ ДЕЖА ВУ! Истиов муабет, ама буквало истиов го имам слушано и читано многу пати! И сега ми текна за кого - Бране, државникот наш. Само што сега не е државник туку е дипломат. Ох, отидовме колективно на едно место... Нема да кажам каде, погодете си
p.s. У, морбидно у пм! Веќе си ги визуелизирам и постерите, и песната можам да ја замислам..![]()
ВО РЕД.И јас гледам фудбал ама не сум фудбалер!
ВО РЕД.
Во тој случај, Иванов е тренер
грешиш девојко, разликата меѓу др. керим и бране е како небо и земја, или како кавијар и ослич, или како хамбургер и fillet mignon или како балтик водка и smirnoff
Дечково е гение.дајте пишувајте сите на оваа тема, 10 теми ли ќе отвараме за еден кандидат, една кукла и еден кловн
Не се лупај од земја. Знаеш дека има и луѓе кои гласаат без да коментираат...
Керим-кандидат
Македонија ќе го изгласа Керим.На Керим повеќе му одговара Консултант...
Македонец да гласа за Керим??? Е тогаш навистина Македонецот не заслужува држава...
На Керим повеќе му одговара Консултант...неговото удбашко име
По осамостојувањето на Македонија не се враќа на повикот на владата да помогне. Од 103 Македонци во тогашниот ССНР (Сојузниот секретаријат за надворешни работи) во Македонија се враќаат само 23. Истовремено, Керим преку кругови во „Генекс“ (во поранешна СФРЈ, фирма на сојузната УДБА за преземање разузнавачки задачи во странство) се вдомува во Париз, во фирмата „Копешим“ на босанскиот Србин Борис Вукобрат, доверлив човек на Слободан Милошевиќ. Вукобрат во тоа време ја турка идејата на Милошевиќ и тајната полиција за обнова на Југославија по некаков кантонален принцип од триесетина кантони.
Македонец да гласа за Керим??? Е тогаш навистина Македонецот не заслужува држава...