Amnaesiac
Paranoid Android
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 1.818
- Поени од реакции
- 43
Голема глупост си тропнал овде, незнам колку намерно го стори тоа ама треба да се преиспиташ. Кој кого слуша, советникот го слуша оној на кој му треба совет или пак оној кој му треба совет го слуша советникот. Ако Груевски веќе знае самиот што совет да си даде , зошто му е советник?
Иванов има една голема предност пред Керим, а тоа е Македонец и Националист. Керим ги нема ни двете. Неговото искуство може колку позитивно , дупло негативно да влијае на нашата држава. Едноставо тој нема така чисто досие.
таков сум што да правам, природата не не надарила сите со памет, ама тоа не значи дека ние глупите немам право да изразуваме мислење, или како што би рекол ти да тропаме глупости
јас би одел и подалеку со својата призната глупост и би го сменил твоето прашање (болдирано во твојот текст, од моја страна) во зошто му е на грујо претседател,
а и не мора да арчиш време да ми објаснуваш дека сме парламентарна демократија, по устав Република па мора да имаме (формален) претседател, оти веројатно нема да можам да сватам од причина што ја наведов