Abe mnogu tapa mi izgleda ovoj! Srdzan e bolji a i ne mu e los predlogot na Zaev! Dvete partii da go podrzat za izborite. Ako go podrzat i dvete partii ke nema potreba od izbori, ke se zastedi i vreme i pari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па нели само членови на вмро, преку самокандидирање?
Нели тој "не е член"....
Едно време и Господин Господин Михаил беше можен кандидат за претседател предложен од ВМРО. Мислам дека немора да биде член
АКО СДСМ СИ ДОЗВОЛИ ДА ОДИ СО ЗАЕДНИЧКИ КАНДИДАТ на овие избори,заедно со дпбне,можат комотно да се расформираат како партија.Abe mnogu tapa mi izgleda ovoj! Srdzan e bolji a i ne mu e los predlogot na Zaev! Dvete partii da go podrzat za izborite. Ako go podrzat i dvete partii ke nema potreba od izbori, ke se zastedi i vreme i pari.
Abe mnogu tapa mi izgleda ovoj! Srdzan e bolji a i ne mu e los predlogot na Zaev! Dvete partii da go podrzat za izborite. Ako go podrzat i dvete partii ke nema potreba od izbori, ke se zastedi i vreme i pari.
Ок. Подрави кој праша. :helou:АКО СДСМ СИ ДОЗВОЛИ ДА ОДИ СО ЗАЕДНИЧКИ КАНДИДАТ на овие избори,заедно со дпбне,можат комотно да се расформираат како партија.
Нема потреба да постојат веќе.
Крај.
Пријатно.
А ние нели не сме во еднопартиски систе. И да биде така со еден кандидат по устав ќе има избори. Значи подобро е двајца кандидати и да имаме избор отколку избори а да се гласа за еден.
Ок. Подрави кој праша. :helou:
Tocno! Ne mora da bide partiska licnost. Tri Fon Kostovski ne bese clen na VMRO pa go podrzaa na izborite za gradonacalnik.
Epa sea slusajte vaka! Poso vmro ima pogolem rejting od sdsm, posle prviot izboren krug sdsm ke vidi deka ne i se isplati da izleze na vtor krug i ke gi bojkotiraat izborite i ke dobieme losi ocenki od Brisel, EU ....
А што? Бранко оти го знаеш, или некој сличен нему е порелевантен од Иванов? Јака логика Баварец...Типов нит ко знам нит го познавам, со еден збор очи му немам видено.
Типов нит ко знам нит го познавам, со еден збор очи му немам видено. Така да и овој одпаѓа од мојата листа. А и овој Гвујо само бара негови луѓе да може да си ги раководи како сака.:nenene:
Tocno! Ne mora da bide partiska licnost. Tri Fon Kostovski ne bese clen na VMRO pa go podrzaa na izborite za gradonacalnik.
A moze i 14-ka:pop::pop:...бог да чува.Се надевам дека некој ќе го кандидира и Бојан 13