Нова анкета на ИРИ

• Креатор на темата Креатор на темата delboy
  • Време на започнување Време на започнување
Abre kje dojdat lokalnite shto se sekirash...kje vidime kolku e toa vashata anketa realna...ne brzaj da ne se izbrukash ne radi drugo

nema ja so da se brukam be druze samoutepanko...ti replicirav samo za ona"narodot"...nego spomnuvaj narodot vo tvoite postovi koga i sam znaes deka te zabole za narodot vo makedonija:toe:

Се оствари прогнозата на покојниот поранешен пратеник Митко Атанасовски “Врапчето“,кој во една дискусија велеше дека и врапчињата ќе скокаат од гранка на гранка и ќе пејат џивкајќи:

-ВМРО-ДПМНЕ-ВМРО-ДПМНЕ-ВМРО-ДПМНЕ-
или така некако,заборавив одамна беше ебаго.:pos2:

tolku imas da kazes....samoutepankooooooooooo
ps;nemoj da baras sloboda na izrazuvanje za nadomest za sloboda na umot:helou:

Се оствари прогнозата на покојниот поранешен пратеник Митко Атанасовски “Врапчето“,кој во една дискусија велеше дека и врапчињата ќе скокаат од гранка на гранка и ќе пејат џивкајќи:

-ВМРО-ДПМНЕ-ВМРО-ДПМНЕ-ВМРО-ДПМНЕ-
или така некако,заборавив одамна беше ебаго.:pos2:

:pos2:Врапчето така џивкаше се додека и него не го набркаа од дпмне, после ја смени песната. И по народен човек немаше од него во собранието,стално со градски автобус си одеше на седниците така да до центар автобусот беше собрание во мало:pos2:

Ehh be komunjarcinja do koga ce vi macka oci BC. :tapp::pusk:

И повеќето од нив не се ниту македонци..инаку не би биле против сопствениот народ..ама еден ден и нив ќе мора да си ги прашаат..конечно дали сакаат да си заминат таму одкаде и дошле овде..чинам ниту канети ниту чекани..од никого..
И таму нека си на мира „лајат„..
:uvo:

Jas veke ednas rekov deka anketite sekgas odat vo prilog na tie koi gi naracuvaat.Ova e uste eden obid na samoreklamiranje,koga veke Vladata najavi deka ke gi nema objavite za nivnite uspesi na TV.

Зошто не ги погледнете фактите? Јас незнам како може секогаш кога е нешто во полза на спротивната страна т.е. партија да е неточно, невалидно, нарачано...
Јас досега гледам народот е задоволен од оваа влада, па и не се магионичари па да ја направат Македонија , Луксембург или Монако преку ноќ. Барем работат, носат европски закони, ама сега легалноста, даноците и чистотата (законите со кесите и цигарите) не ви одговараат. Одиме во Европа браќа.:vozbud:

Зевсус да не те вреѓам лично , ама знаеш какво мислење имам за тебе, а гледам и не сум единствен. Секое мислење ти е засновано на членството. Бетер си од Б.Ц. Го вреѓаш сопствениот народ во стилот на „скопски фраер“-Б.Ц.
Дебелокожци, провинцијалци не ти знам што. Симни се бе човек и почни да учиш да чекориш.

:pos2:Врапчето така џивкаше се додека и него не го набркаа од дпмне, после ја смени песната. И по народен човек немаше од него во собранието,стално со градски автобус си одеше на седниците така да до центар автобусот беше собрание во мало:pos2:

и стално си носел најлонски кеси, од оние што сега коштаат по денар и пол, а тогаш биле бесплатни

Одиме во Европа браќа.:vozbud:

Vo Evropa ne odime,barem sega za sega.Kako sto stojat rabotite.

И бугарите отидоа во Европа, каде се сега...цел месец немаат на што да се греат и готват, кај е ЕУ да им помогне или даде предлог, сега протестираат против владата што ги однесе во ЕУ, зошто ?
Не се влегува во ЕУ пред да си ги средиш сам работите во својот дом, т.е. се велгува ама ЕУ нема многу да ти помогне за ти да станеш човек. Имаме примери - да учиме од нив, имаме искуства - да не ги забораваме, имаме цел - да не отстапуваме од истата.

I jas toa kje im vikav, da bea site takvi kako tebe kje gledaa "100" chekori napred.Komunjarska rabota!Vo dpBne pametnite chlenuvaat.

Ајде ќе ги споредиме владата на сдск 2002-2006 и вмро-дпмне 2006-2009 која има повеќе успеси, резултати.

Ајде ќе ги споредиме владата на сдск 2002-2006 и вмро-дпмне 2006-2009 која има повеќе успеси, резултати.

Секако повеќе успеси во збирањето “арач лут без жал“ имаат ДПМНЕ со сателитите,како најнов “успех“ им е законот за трансформација на земјиштето каде ДПМНЕ одлучи да им собере по 2-3 000 евра на граѓаните(рајата),за да можат да си останат сопственици на земјиштето каде легално си изградиле куќа одкако еднаш го платиле истото земјиште.:toe:

Back
На врв Bottom