За мажите: Дали би присуствувале на породувањето на партнерката?

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Па модерно по светот, модерно и кај нас. Од некои прифатено од некои не. Не знам колку би било прифатено од „балканец„ да присуствува во салата во која се породува неговата партнерка.

Конкретно за вас.. Дали би присусвувале на породувањето на вашата партнерка?

Да, зошто да не.
Heck, дури и би зел камера да снимам, баш како и во филмојте. :helou:

да ако сака таја...
не ми е гнасно... имам гледано на телевизија... :pos2:
спремен сум :):) се разбира ако иам жена и ако е бремена... :wink:

ако не се онесвестам добро ке биде :vozbud:иначе би присуствувал

Се надевам така ќе им ја затвориме устата: Е вие немате видено каква мака е да се пораѓаш.

Е ИМАМЕ ВИДЕНО :D:D

Би бил, зошто да не.Сиот тој филм, со породувањето, со снимањето...интересно.
Ама сепак порадо би чекал нервозно во ходникот и да излезе сестрата и да ми каже:
-Честито, добивте, син/ќерка/близначиња:)

јок,знам дека е мода да се иде,чак и знам кломпури што го снимаат тоа,али освен ако не е некое комплицирано пораѓаење(пу пу скараја да е)да ме ебеш не би се пикнал у таа соба.
уосталом се знае како иде тоа,жената кенка и раѓа мажот пие и пука од огнено оружје :)

Да, зошто да не.
Heck, дури и би зел камера да снимам, баш како и во филмојте. :helou:
оууууу јеааааааа
таа ќе стенка, ќе вришти а ја ќе снимам за на јутјуб :pos::pos::pos:

Би присуствувал бе, зш да не, ак не се онесвестам у меџувремену :pos:

Секако дека би присуствувал зошто да не...Сепак ќе биди еден од најдобрите денови за нас....Самдеј :wink:

Да бе. Зш да не. Ќе си зеам камерче,нешто за грицкање,може да мцнеме малце(неможев да го најдам смајлино шо повраќа) :)
Појма неам дали би присуствувал на такво нешто. Има време бе батали ајде. Армин отвори нешо ко дали би присуствувале на првиот геј секс на вашата партнерка бе , не ова:):)

Не баш :)
Ме плаши самата помисла да глеам како излегува мало црвено со папочна врвца од толку мал простор (добро сеа, како која :icon_lol:)
Али у секој случај не би, фино лепо ќе си чекам надвор, шо има ја да глеам, кај сум се мачел да правам па и да глеам :))))

Јас би сакала маж ми да присуствува. :) Да има кого да тегнам, стегам и гребам во моментот од болка! Да види тогаш што е сила бре :pipi: Пријателка моја, и ги скинала холахопките на сестрата до неа, замислете маж и да бил на нејзино место, ауу :pipi:
Убаво е да биде до тебе мажот, да те охрабрува, и заедно да си го чекате бебенцето. :pipi:
Се уфилмав -.-

оууууу јеааааааа
таа ќе стенка, ќе вришти а ја ќе снимам за на јутјуб :pos::pos::pos:

Би присуствувал бе, зш да не, ак не се онесвестам у меџувремену :pos:

Кој Јутуб бе. Ќе биди стриктно за моја домашна колекција. :pos2:

Озбилно, сакам да присуствувам на тој чин. Колку и да биди тешко и грозно, ќе се исплати од ко ќе излези то мало чудовиште без кое не ќе можиш да си го замислиш животот. :pipi:

Секако дека би присуствубал тоа е и мое дете, само не би го насочувал погледот таму долу зошто може и да се онесвестам премногу би било тоа за мене :nesvest:

Се надевам така ќе им ја затвориме устата: Е вие немате видено каква мака е да се пораѓаш.

Е ИМАМЕ ВИДЕНО :D:D

Милиш дека исто е да гледаш и да се пораѓаш... врска немаш што се случува на пораѓај, имаш башка мал милион различни пораѓаи, некои се лесни, некои се скраја било, вие мажите во родилна сала односно на бокс сте вишак, и сеуште сметам дека се сувишни информации за вас, ако недај боже почне да ви се лоши или не ви е добро докторот по кого побрзо ќе трча м? Затоа сејте си дома спремајте мекици, а за друго жените ќе се погрижат :smir:

Јас би сакала маж ми да присуствува. :) Да има кого да тегнам, стегам и гребам во моментот од болка! Да види тогаш што е сила бре :pipi: Пријателка моја, и ги скинала холахопките на сестрата до неа, замислете маж и да бил на нејзино место, ауу :pipi:
Убаво е да биде до тебе мажот, да те охрабрува, и заедно да си го чекате бебенцето. :pipi:
Се уфилмав -.-

Да да у сред болка коа ќе ти дое да му ја учукаш една, или да го грабнеш во меѓуножјето да осети дел од филингот кој го имаш во моментите на носење рожба на бел свет... се е тоа романтика и убајни и крвишта една торба со се водењак, па постелки се се тоа прекрасни мигови....:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom