- Член од
- 30 јули 2007
- Мислења
- 1.391
- Поени од реакции
- 86
Да бидеме реални ,сите сакаат кошаркари :helou:И да, и јас сакам кошаркари
Да бидеме реални ,сите сакаат кошаркари :helou:И да, и јас сакам кошаркари
Ццц..да, одвратни се!Ама висока девојка и кошаркар најубаво:smir:Јас не сакам кошаркар
најгрозен пар ми се (поради висината) Тони Паркер и Ева Лонгориа
Тој е преку 2 метри висок а таа метар ипол
Огромна разлика е тоа...
Ко прво и прво,он си е 188 см .Тоа и не е премногу високо. Би рекол таман.. Али што да се каже за Ева Лонгорија она е сепак пренискаЈас не сакам кошаркар
најгрозен пар ми се (поради висината) Тони Паркер и Ева Лонгориа
Тој е преку 2 метри висок а таа метар ипол
Огромна разлика е тоа...
А 30цм се малкуКо прво и прво,он си е 188 см .Тоа и не е премногу високо. Би рекол таман.. Али што да се каже за Ева Лонгорија она е сепак прениска
156 или 157.. мислам..тоа е
А 30цм се малку
ај погледни ја сликата па коментирај
Кај си, малиша???
примаш ли одбојкари? 198 : (е па тоа е доволно за некои ама јас на пр.сум висока 175cm додади уште 13 од штикли и мене би ми одговарал некој што е многу повисок,така да тоа е индивидуално за секој различно :smir: btw има ли некој кошаркар тука
aj ева лонгорија ами нонето?Сакав да кажам ,висината на ТОни Паркер си е сосема нормална,не е премногу висок со 188 см.
Таа е прениска )
А за тоа дали одговараат не ни навлагам,пни си знаат најдобро ,големи се
Не бе кај увек на штикли само викендите за излегување а може и некоја друга вечер од неделата зависи на кое место се оди инаку патичиња си носамИма бе,.како нема :helou:
А и бај да веј .ти увек си на штикли ??
хаха со оглед дека имам мерак за одбојка можепримаш ли одбојкари? 198 : (
Па сеа реши се,сакаш кошаркари или одбојкари.. не можеш и двата )))Не бе кај увек на штикли само викендите за излегување а може и некоја друга вечер од неделата зависи на кое место се оди инаку патичиња си носам
хаха со оглед дека имам мерак за одбојка може