ALL STAR 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фернандез ќе победи во забивање

Фернандез ќе победи во забивање

Не мора да значи дека ако го направи тоа забивање и дека ќе победи...од каде знаете Супермен што е спремал за забивање или другите забивачи...ќе почекаме до вечер и ќе видиме...:pipi:

Руди Фернандез не се откажа од натпреварот во забивање поради повреда на кукот?

Пред некој ден пишуваше у некој весник..

Руди Фернандез не се откажа од натпреварот во забивање поради повреда на кукот?

Пред некој ден пишуваше у некој весник..

Руди Геј се откажа...на негово место е Џ.Р.Смит од Денвер...:wink:

Почнува у 2 ама прво има најава,па се пее химна,па има чиерлидерки,па иде прво тројки,па па некој пејач или слично,па скилови,па па некој глупости,па забивање...а има и тоа по 3 од екипа што шутираат од разни позиции....значи ако почне во 2,ќе заврши во 5....:toe:
Епа значи нема гледање,ЈБГ тоа е:(

Леле не можам да дочекам еј.Забивањето и тројките се наијинтересни.Ама чекај тоа со шутирањето од разни позици учествуваат
-сегашен играч од тимот
-играч од женскиот тим
-и играч што играл за тимот
Мислам дека вака е или слично ако ме држи памтењето од лани.
Најбоње се забивањата таман еден ќе закуца цела публика свршава се палат ко ненормални сите и тие хартиине со 10 ка во раце и сите рапери наредени во прв ред и манги се праат.

Хехе види му фаца на Кеј Џи вчера :)

293de289f3029f5015b0e61535b86d8e-getty-83008110bc160_allstar_ports.jpg

Tва Лопез од Руки ного ме ареса сношти:vozbud::vozbud:

хе брук лопез според мене е новиот данкан одличен играч:smir:
има брат во феникс(исто дебитант) но помалку го пуштат поради големата конкуренција под кошот (стадемаер,шек,хил и др..)

хе брук лопез според мене е новиот данкан одличен играч:smir:
има брат во феникс(исто дебитант) но помалку го пуштат поради големата конкуренција под кошот (стадемаер,шек,хил и др..)

не само вчера , во последно време има супер партии во њу џерзи мислам дека ќе го биди чоекот. скокач е добар дефанзивец а во последно покажа дека знај и кошој да дава.
а да и брат му сум го заприметил најчетсто ко ќе паузираше шек некоја утакмица. ми остај добар впечаток само не колку брук :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom