ALL STAR 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште малку и ќе гледаме....

фернандез ако му успее забиавњето 100% ќе победи,,, а иначе јас сум за западот...

И шутирањето 3ки ќе биде многу интересно фаворит според мене е повторно Капоно,но ќе видиме.
Освен него ќе шутриаат Биби,Кук(од Мајами,кој оваа сезона има прекрасен шут за 3 поени),Грангер исто како Кук,Луис од Орландо,Мајсон од Сан Антонио кој мислам дека е најслаб шутер за 3 поени од сите тие,но ќе видиме.:wink:

Хмм,можно е годинава Капоно и да не победи,мислам дека има најпрецизен шут,ама дали ќе има муда тоа ќе видиме,типувам на Луис

Јас типувам на Капоно.Мислам дека ќе ја одбрани титуалата,неверојатен шутер за 3 поени.:vozbud:

И официјално , Руди Геј нема да настапи годинава на натпреварот во забивање. На негово место ќе настапи Џеј Ар Смит од Денвер кој што веќе еднаш учествуваше. Голема загуба за натпреварот во куцање , ама и Смит не е лош забивач.

Aj малку сликовита презентација на овогодинешните учесници на ол старот :)

Прва петорка на Западот

Јао Минг
yao.jpg

Тим Данкан

dunca.jpg

Амари Стадемаер
stoudemire.jpg

Коби Брајант
bryant.jpg

Крис Пол

paul.jpg

Резерви

Шекил О'Нил
shaq.jpg

Дирк Новицки
dirk.jpg

Чонси Билапс
billups1.jpg

Пау Гасол
pau.jpg

Тони Паркер
parker.jpg

Брендон Рој
roy.jpg

Дејвид Вест

west.jpg

Прва петорка на Исток

Двајт Хауард
howard.jpg

Кевин Гарнет
garnett2.jpg

Леброн Џејмс
lebron2.jpg

Двејн Вејд
Dwayne_Wade__1090707123246.gif

Ален Ајверсон
iverson.jpg

Резерви

Пол Пирс
pierce.jpg

Џамир Нелсон
nelson.jpg

Рашард Луис
lewis.jpg

Дени Грејнџер
granger.jpg

Џо Џонсон
johnson.jpg

Девин Херис
dharris.jpg

Крис Бош
bosh.jpg

Мо Вилијамс
mowilliams2.jpg

Реј Ален
allen550.jpg

Лееј ми текна следнава недела сум прва смена. Нема да може да го глеам главниот меч. Фак

Лееј ми текна следнава недела сум прва смена. Нема да може да го глеам главниот меч. Фак

Од 2 саат почнува. Ке трае до 6 одприлика со се сите попратни работи. Немораш да спиеш, јас секогаш не спијам тие вечери. Плус 4та година си мајсторе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom