Патот до целта

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Кога сте во врска, во моментите кога партнерот не е расположен за секс, како го расположувате и си го добивате тоа што сакате? Кои се вашите трикови кои никогаш не ве изневериле? На страна муабетите дека го сфаќате и оставате ... едноставно сакате и тоа мора да се случи.
Или кога сте сами и слободни и имате потреба од секс, што правите? Како барате партнер за тоа и на кој начин му пристапувате за да стигнете до целта? Без оглед дали сте излезени и барате нова "жртва" или барате некој со кого веќе сте биле, како му кажувате што ви е на памет и како истото успевате да го реализирате, токму тогаш кога вие сакате?

Па, според тоа, сметате ли дека сте добри и успешни во пронаоѓањето на вистинскиот пат до своето задоволство или треба уште многу да учите за меѓучовечките интимни односи? :)

едит: Прашањава се за двата пола секако. :)

прашањава се за девојки или за машки....

ајде еве ти одговори од женски аспект
Расположување на партнерот барем кај мене не е потребно,да си се пофалам тука малиот мој ми е како вибратор ах благословен човек сум.....:love2:
А за другите па оралка,некои мазење зависи кој како вообичаено машките во себе ги задржуваат емоциите па треба да ги натераш првин да кажат што ги мачи паа потоа оо мало мое љубав моја итн и на крај си добиваш тоа што сакаш,а ако се уморни е па ништо не функционира.

А кога порано бев сама и слободна и без секс (одамна беше тоа само да се сетам)па искрено бараш машки за ебачи што се дрољи у памет значи симпатични,не јадат гомна и по малце глупи,а така им го пумпаш егото и им вртиш филмче дека ти си малата и глупата па они тука се фраерите и си добиваш што сакаш и кога сакаш а воглавно се некои мои бивши или со некои кои сум се познавала подолго време и ги знам какви се и што се
најискрено ретко женско да може па и машко да има секс со тотален странец,и повеќето луѓе(посебно женски) преферираат да ги задоволуваат своите потреби со една личност која најчесто ја знаат барен некое време бидејќи треба време да се навикнеш на нечие тело без разлика дали го сакаш или само сакаш да го изебеш.

Јас вака го решавам неговиот умор или нервоза:)
Силно го гушнувам и му кажувам колку треба да се одмори и да не мисли на ништо,после 5 минути почнувам да го бакнувам по вратот,па ми станува жешко и ја соблекувам блузата,веднаш му поминува уморот:)Или ако мрчи цело време и уста не затвара,одам под туш и седнувам на бањарка до него,целта е остварена.
Претходно на жртвата сама и кажував колку ја посакувам во моментот,без вртење,без глумење и мислење.Никогаш не ме одбиле за секс:)Не чекам,сама си земам.Еден ех се чувствуваше секогаш искористено,мрчеше за тоа,а сепак идеше,чудна работа:)

Силно го гушнувам и му кажувам колку треба да се одмори и да не мисли на ништо,после 5 минути почнувам да го бакнувам по вратот,па ми станува жешко и ја соблекувам блузата,веднаш му поминува уморот:)Или ако мрчи цело време и уста не затвара,одам под туш и седнувам на бањарка до него,целта е остварена.
Претходно на жртвата сама и кажував колку ја посакувам во моментот,без вртење,без глумење и мислење.Никогаш не ме одбиле за секс:)Не чекам,сама си земам.Еден ех се чувствуваше секогаш искористено,мрчеше за тоа,а сепак идеше,чудна работа:)

Па најубаво е кога девојка иницира секс. По жешко од тоа...здравје :drk:

:pos2:

Always works for me too..Значи нормално е да се провоцира, ако може да оддолее на сеуште воденото тело и капките кои се слизгаат по него, на начинот на кој го премачкуваш телото со кремот, па „ненамерно“ задникот е пред неговите очи (обично тука престанува провоцирањето:vozbud:)..Ако сепак оддолее и на ова, јас му кажувам на пример дека сакам да ми ги бакне градите (:kesa:) пред да си облечам маичка....И ова ако не помага (има и такви ситуации) тогаш ми поминува желбата и мене:pos2:.
А ако сум сама, се знае што помага:drk::kesa:

Ne sum go imala ovoj problem do sega, a da go imam.. mala provokacija od moja strana bi bila dovolna..pfff si gi znam ja moite kvaliteti :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom