Кој мобилен оператор го користите?

Кој мобилен оператор го користите?

• T Mobile

Гласови: 239 57,2%
  • VIP

Гласови: 71 17,0%
  • Cosmofon

Гласови: 103 24,6%
  • Не користам ниеден

Гласови: 5 1,2%

• Вкупно гласачи
    418

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Имам 3 броја
1. При-пејд на Т-Мобајл од пред 5 години, во последно време ретко дополнувам кредит;
2. Пост-пејд на Космофон веќе година дена.
3. Службен пост-пејд на Космофон. Во последно време највеќе го користам.

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
VIP, rulz презадоволен сум :toe: На кратко кажано дупло повеќе разговарам дупло помалку плаќам споредено со t-mobile.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Веќе 5-6 години користам Т-мобиле и доста сум задоволен ...

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
T-mobile najbolje se

Janev

2.856
Поени од реакции
58
на Т-Мобајл сум при-пејд веќе 7год...планирам сега да земам и 1 од ВИП

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
на мобимак сум многу години и досега не сум имал број од друг оператор
но во план ми е да земам еден од вип, во последно време гледам дека вип настапува со добри понуди

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Т-мобиле постпејд,несум нај задоволен пошто дерат спрема други мрежи :uvo:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Телеком Словенија за 190 милиони евра го купи вториот по големина мобилен оператор во Македонија - Космофон.
Ова денеска во Атина го соопшти најголемата грчка телекомуникациска компанија ОТЕ, која мнозински сопственик на Космофон.
Веста за Макфакс, ја потврди претставник на Космофон, најавувајќи дека во текот на денот ќе биде издадено официјално соопштение.
Телеком Словенија заедно со Космофон го купи и неговиот продажен синџир Германос во Македонија.

---
Баш супер. Се надевам дека ќе тргнат на уште подобро.

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Порано ги користев Т-Мобиле и Вип а сега на ред дојде да користам Космофон.

M

Mario Gómez

Гостин
Koсмофон ако користете сте државни предавници, им полниме на ебени Гејци џебот со пари ...Јас користам Мобимак сегашно T-Home плус спонзор на баерн , знам на шо давам пари.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Koсмофон ако користете сте државни предавници, им полниме на ебени Гејци џебот со пари ...Јас користам Мобимак сегашно T-Home плус спонзор на баерн , знам на шо давам пари.
Алоооо, во Космофон за плата работат Македонци.
Што има везе ако е (всушност, беше) грчка фирма. :nesvest:

Ако одиме по таа логика не треба да стапнеме во Жито Лукс, Стопанска банка, Веро, Sprider...

:)

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Јас си ги минав сите. Прво си зедов нормално на првиот Мобимак, но ме нервираше тоа што освен што лапат многу а и три месеци и картата може да си ја фрлам, а јас кажи речи не сум секогаш во Македонија. Па затоа отидов на Космофон.И таму ми е добро. Летоска решив да пробам на ВИП оти имаше многу намаление та цело друштво на ВИП отидовме. АРНО АМА кај овие пак неможеш да праќаш смс-ки во странство, во земјите кај што имам познати, ни пак тие да ти пратат. ИИИИИиииии опет назад на семејниот Космофон, ако со другари и другарки неможам бесплатно, тогаш со мама, тато и бато ќе се лафаме!!!!
Инаку Космофон(сеуште со тоа име) ме задоволува (иии што си первезен значи одма на друго ти летна умот). Освен што нема склучено со третиот бугарски оператор, и смс од нив неможам да добивам, та со најдобрата колешка неможеме најдобро да си комуницираме по смс-ки. Но, за тоа си има пак Скајп бе!!!:pos2:
И то...:tapp:

Член од
29 август 2008
Мислења
5.671
Поени од реакции
4.039
eve slovenci sega ke gi polnat dzebovite OK? lie toa ???????:uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom