Your favourite housewife...

• Креатор на темата Креатор на темата ^The Cherry^
  • Време на започнување Време на започнување

^The Cherry^

Proof Of Perfection
Член од
4 јануари 2009
Мислења
163
Поени од реакции
1
Која е вашата омилена очајна домаќинка? Дали Бри, Сузан, Линет, Габриел или Иди? Постирајте слики, давајте мислења, критики и коментирајте околку нивниот надворешен изглед и карактерите кои ги поседуваат овие дами. Кажете која од овие 5 ви е најмила и зошто.
Мене омилена ми е Бри. Секогаш е средена, прекрасно изгледа, културна е, знае да се снајде во секоја ситуација. Ајде да ве видам вас дами!
:wink:
:back:

Еве по неколку фотки од сите домаќинки... :wink:

1. Marcia Cross- Bree Van de Kamp

marcia-cross.jpg

marcia-cross-2.jpg

2. Teri Hatcher- Susan Mayer

teri-hatcher-picture-4.jpg

teri_hatcher1_300_400.jpg

3. Felicity Huffman-Lynette Scavo

felicity_huffman.jpg

0000007751_20060920145119.jpg

4. Eva Longoria- Gabrielle Solis

eva-longoria-picture-3.jpg

f-Eva-Longoria-4025.jpg

5. Nicollette Sheridan- Edie Britt

nicollette-sheridan-picture-3.jpg

NicoletteSheridan.jpg

Bri definitivno i od sekogash.no site se mili and desperate: D:smir:gi obozavam,
edvaj cekam da pocne novata sezona

Ја како карактер Сузан ја сакам зошто секоаш се наоѓа у некој ненормални ситуации,се некои глупости и се дешаваат :pos:
Исто така и Линет со децата е циркузи,и плус директна е многу :)
А на изглед Бри и Габи нормално,Иди ич не ми се свиѓа,многу е промискуитетна,нападна и не е убава бе.

Ова им е најубава заедничка фотка. :pipi:

desperate.jpg

Бри без конкуренција, изглед, карактер, став ... deam I would be that woman when I grow up!:pipi:

бри како најгрда, прво место, неможам да ја поднесам, нит карактерно нит физички. родител у минус со трудна ќерка и педер син. катастрофа. а пицајзла.
после неа на "bottom" листата е мајкана глупа со 345 деца којашто мора да врати двојно повеќе секој пат кога ќе и го спуштат. а тоа е многу често. а војните со децата ги губи у 90% од случаите, и за да направи пресврт, мора да се служи со педерски работи и уцени. не е фер.
и за крај е сузан смотаницата со оние глупи фаци кога ќе поебе нешто... и се ќе отиде у курац
и тука се на крај двете дрољи:pipi: т.е. моите омилени ликови, како што пишав погоре. не им го забележувам карактерот, друго ме фасцинираше... затоа не се на дно 3 листата.
:tv:

Хаха.ОК значи тебе Габи и Иди ти се најмили. :wink: Абе и на Бри ништо немаше да и фали ако немаше син геј и ќерка бремена на 15-16 год. :nesvest: Позз :back:

Омилен лик ми е Линет, најнормална е од сите :) Меѓу дроља, спонзоруша, опседната домаќинка и смотаница, она е најок. Порано ја сакав Сузан најмногу ама почна напорна да станува.
А физички, Габи е најсекси, Бри е најубава.
Јеее утре има! :vozbud:

Омилен лик ми е Линет, најнормална е од сите :) Меѓу дроља, спонзоруша, опседната домаќинка и смотаница, она е најок. Порано ја сакав Сузан најмногу ама почна напорна да станува.
А физички, Габи е најсекси, Бри е најубава.
Јеее утре има! :vozbud:

Нееееееее утре ќе нема, ќе го даваат концертот на Елена :cry:

Jaс сум за Габи премногу е сексипилна ах. Домаќинка е :vozbud:

Бри е досадна мразам такви жени кои се сакаат да е на место да е совршено. Се гледа баш по нејзините ситуации дека нема совршенство.
Линет е домаќинка со 100 деца, македонска домаќинка:).
Иди е ок, ама она е вистинска дрољетина.
Сузан е онака средина, фина и добра и наивна.

Иди е најaка и најнапалителна

не ја глеам серијава да се разбереме!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom