[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
btw,
Дали некој знае каква е проодноста до Шапка ?
Супер е, секоја година има доста камиони кој го чистат патот накј шапка, мислим на секој сат...:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
btw,
Дали некој знае каква е проодноста до Шапка ?
ај препорачајте од каде да купам торта. од кај сте биле најзадоволни?
[zEUs];2052533 напиша:Супер е, секоја година има доста камиони кој го чистат патот накј шапка, мислим на секој сат...:smir:

Незнам за ситуацијата во другите градови, но во Скопје е катастрофа.
Денес се возам од Центар до Порта Влае-и назад и тоа по Партизанска. Мизерно, главните улици се исти како и споредните улички, неисчистени од снег.
Се разочарав. Не паметам дека имало полошо одржување на улиците.Од 1991 наваму имаше многу ситуации кога и градската каса и комуналните претпријатија беа во очајна финансиска состојба, но ни тогаш улиците не беа вакви.Ако мериме на тој начин тогаш изговор би било и комуналните претпријатија и градот да се во тотален банкрот.Па, дури и тогаш излез би бил помош од што знам јас ,градежните претпријатија(како што било во други години на криза) армијата, полицијата , ама ова незнам што може да биде.
Ако до сега ми беше сеедно, сега ми прекипе, ако има малку образ, да бев на место на Трифун, уште вечерва ќе дадев оставка.
Улиците мора да бидат чисти.
Изговор во овој случај нема никаков.
Што е причината за оваа очајна ситуација??????
нема зошто да сме изнененадени ЗИМА е