Фабрики за хероин во Арачиново?

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
2001 за џабе ли се тепаа, за да ги клеветите пак ?!
Изгледа ќе треба уште една војна за права затоа што не престана омразата кон Албанскиот народ.

Член од
17 септември 2008
Мислења
38
Поени од реакции
2
Абе не зборуваме за омраза или нешто против албанците. Зборуваме за црн бизнис. А за црн бизнис и многу пари не е битно шо раса си туку дали имаш срце и дали сакаш толку многу пари. сите се заедно тука :D

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Абе не зборуваме за омраза или нешто против албанците. Зборуваме за црн бизнис. А за црн бизнис и многу пари не е битно шо раса си туку дали имаш срце и дали сакаш толку многу пари. сите се заедно тука :D
Dobro be, zarem nekoj tuka ozbilno misli deka crniot biznis vo Makedonija go kontroliraat albanci?
Treba da si sosema neuk i smotan za da go mislis toa.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.483
Поени од реакции
1.854
2001 за џабе ли се тепаа, за да ги клеветите пак ?!
Изгледа ќе треба уште една војна за права затоа што не престана омразата кон Албанскиот народ.
Дали тука некој се заканува?

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Абе ај искрено еден ред муабет да направиме.
Си немате ли попаметна работа во животите па си играте курташак со фабрики за хероин и слични глупости?

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Дали тука некој се заканува?
МОЈОТ НАРОД НЕМА ВЕЌЕ ДА БИДЕ РЕПРЕСИРАН !!!!!!!!!!!!!!!!1
ЌЕ ЈА ЗЕМЕМЕ СЛОБОДАТА ШТО ИСТОРИСКИ НИ ПРИПАЃА ИЛИ ТРУПИТЕ ПАК ЌЕ СЕ ВРАТАТ.

Член од
17 септември 2008
Мислења
38
Поени од реакции
2
МОЈОТ НАРОД НЕМА ВЕЌЕ ДА БИДЕ РЕПРЕСИРАН !!!!!!!!!!!!!!!!1
ЌЕ ЈА ЗЕМЕМЕ СЛОБОДАТА ШТО ИСТОРИСКИ НИ ПРИПАЃА ИЛИ ТРУПИТЕ ПАК ЌЕ СЕ ВРАТАТ.

Еден албанец знаеш шо ми вика? Ако сакаш 100 пати биди албанец, ако лажеш, крадеш и си за никаде, па не те сакам ни јас!

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.483
Поени од реакции
1.854
Ма какви ероин. То су били погони за производство на шечер у прав:tapp:

LordCalipso

Староседелец
Член од
10 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
54
Nema vrska fabrika za heroin vo Aracinovo mozebi samo magacinite se tamu?.Od licno iskustvo koga sum zemal heroin znam deka ne se pravi vo Makedonija,najbliskata laboratorija za prerabotka e vo Drac-Albanija i ja poseduva klanot Hasani a inaku skoro 80% od heroinot koj se raznasa niz svetot poteknuva od Afganistan.A taman rabota crniot pazar vo Makedonija da go drzat Albancite zarem ke i dozvolat Makedoncite!:nenene::nenene::nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom