Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Господ не ги лечи луѓето туку ги лечи нивната верба дека ќе бидат излечени.Човек може а верува и во Амон Ра и пак да биде излечен.Тоа што се паднало повеќето луѓе што биле христијани да имаат поголема верба и воља за да се исцелат е чиста коинциденција.САКАМ МУСЛИМАНИ ДА РАЗВРЗАТ ДИСКУСИЈА ОКОЛУ КЛИПЧИЊАТА АМА НЕМОЈ ДА ЈА ТРОПНАТ ДЕКА Е ИЗМИШЉОТИНА ИЛИ НЕ ЗНАМ ШО...ЗОШТО У ИСЛАМОТ НА ПРИМЕР НЕМА ВАКВИ ЧУДА? МИРО..СОЛЗИ..КРВ..ИСЦЕЛУВАЊЕ ПРЕКУ МОЛИТВА...ЛЕКУВАЊЕ СО СВЕТА ВОДА...ИЛИ ИМА АМА НИЕ НЕ ЗНАЕМЕ? кај шо има чад-има и огин..
Нема , немаат што да кажат па затоа не коментираат бидејки нивната вера е празна а нашата и после 2000 години е животворна и сеуште прави чуда на кои и научниците немаат одговор еве го чистиот доказ како бог од ништо создава нешто и тоа преку праволавната вера зошто е вистинска....САКАМ МУСЛИМАНИ ДА РАЗВРЗАТ ДИСКУСИЈА ОКОЛУ КЛИПЧИЊАТА АМА НЕМОЈ ДА ЈА ТРОПНАТ ДЕКА Е ИЗМИШЉОТИНА ИЛИ НЕ ЗНАМ ШО...ЗОШТО У ИСЛАМОТ НА ПРИМЕР НЕМА ВАКВИ ЧУДА? МИРО..СОЛЗИ..КРВ..ИСЦЕЛУВАЊЕ ПРЕКУ МОЛИТВА...ЛЕКУВАЊЕ СО СВЕТА ВОДА...ИЛИ ИМА АМА НИЕ НЕ ЗНАЕМЕ? кај шо има чад-има и огин..
Разбира се...
А вербалното негирање на Црковната стварност, вера и дела, нема ништо да и наштети на Црквата, ниту ќе ја побие Вистината.
кај шо има чад-има и огин..
вероватно се работи за излетничко место па луѓето си прават скара
затоа има и чад и оган а веројатно во блиската рекичка се лади пивце
нема тука ништо чудно !
рекреираат луѓето , одмараат се забављаат....лето е !
Кои се тие големи чуда кои ги направил Исус?
Па сум ја прочитал библијата и ако треба сега уште на google да барам не фала.шо бараш у темава ако не ги знаеш?
гуглај,ела..и ке спориме дали се можни или не!
реков-кој не верува нека барем ми даде објаснување за мирот,4тата крвна група....пази -спроти законите на физиката- барам мулиман арслан за одговор оти нели за нив све е измишљотина.
конкретно-ИСУСОВИТЕ КРВАВИ ОЧИ И СОЛЗИТЕ НА МАРИЈА!
Нема , немаат што да кажат па затоа не коментираат бидејки нивната вера е празна а нашата и после 2000 години е животворна и сеуште прави чуда на кои и научниците немаат одговор еве го чистиот доказ како бог од ништо создава нешто и тоа преку праволавната вера зошто е вистинска....
Па сум ја прочитал библијата и ако треба сега уште на google да барам не фала.
Ако ти мислиш дека смирувањето на ветрот и исцелувањето на луѓето е чудо,тогаш да правел чуда.Но тоа го може секој човек ако доволно се сконцентрира.:icon_bigg
Јас ке побарам за тебе не се секирај повели продолженијата од претходните клипови знам дека ги боцкаат во очи на атеистите ама за нивна жал тоа е вистината..Па сум ја прочитал библијата и ако треба сега уште на google да барам не фала.