Личност на годината за 2008?

• Креатор на темата Креатор на темата ТЕНК
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Според анкетите на Сител личност на годината е Никола Груевски.Наместено или не да видиме шо мислите вие.Кој е личноста на годината за 2008?

Па да Никола е личност на годината, тој нон стоп е на телевизиа, де за името де сеа за економската кризата и сл...

Незнам зошто ве чуди...Па Груевски е секојдневно присутен на медиумите. Башка збориме за личност, а не за професија.

Хм, зошто не ме чуди што Сител се поврзува со ВМРО...? :nesum: Според мене личност на годината е Тоше Проески.

Тоше е личност за многу векови!
Никола Груевски :tapp:

Лол тоше :tapp: доста веќе оставете го човекот :tapp:
секако НИКОЛА ГРУЕВСКИ

Veli Mumin. Site drugi moze da mu pluknat pod prozor. Maliot ima 145cm, 50 kila, nema nikakvi uslovi za rabota(trening) zima edna ebana stipendija i osvojuva medali vo konkurencija na bokseri od Russia, Germania etc....

Veli Mumin. Site drugi moze da mu pluknat pod prozor. Maliot ima 145cm, 50 kila, nema nikakvi uslovi za rabota(trening) zima edna ebana stipendija i osvojuva medali vo konkurencija na bokseri od Russia, Germania etc....

Браво мајсторе!Плус на сево ова кога ќе се додаде и дека одби бугарско државјанство сосе мн други поволности јасно е за каков човек се работи.

Мојот мил бато Методи. Почивај во мир меѓу анѓелите небесни.

П.С.Никогаш повеќе нема да биде исто без тебе после 17 Август 2008 год.

За мене знам која е личноста на година, а за другите не ме интересира...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom