Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ta chifsha pavarusha , ne se pcuj ce te pukam Srbo :nenene:
PS babati e seksi :tv:
Da se setav jas so Albanskoto zname vo Bitola ke mi se slucese istoto? DA.Не сме прост народ бе каков прост ние сме самоуништувачки народ
Како прво го газиме тоа што е наше или во најмала рака не го почитуваме само коа ни дојде јацето на г`зо тогаш рипаме сите на ограда (не внатре оти може некој да ни ја бапне една) и урламе као демек сакаме правда.
Е сеа за соживот хмммм.. епа баш не мислам позитивно а еве ви пр за тоа.
одам ја у СК на утакмица и се вракаме назад со колата а напред на шалттаблата ми беше ставено едно големо знаме и така застанувааме кај бит пазар да земевме нешто од трафика и одеднаш ми треснаа една (чафките ги изброив) и коа се вртам глеам едно ти албанче стои до мене а позади него цела тајфа и замисли ми вика ЕПА СТАВАШ МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ НАПРЕД.
Еве ви сошивот брака Македонци
за понатаму не можам сега да ви расправам пошто неам време ама ако саката реплицирајте па ке ви кажам уште поголема иронија.
Da se setav jas so Albanskoto zname vo Bitola ke mi se slucese istoto? DA.
Da se setav jas so Angliskoto ( Germanskoto, Francuskoto...) zname vo Bitola ke mi se slucese istoto? NE.
Epa...jebiga....
kako si ti prefrigan....ставил македонско знаме во македонија...што би барал ти со албанско знаме во битола...со знаме се означува територија
Ne za dzabe go postaviv i vtoroto prasanje. Zosto na nikogo ne mu smeta angliskoto zname, a mu smeta albanskoto?kako si ti prefrigan....ставил македонско знаме во македонија...што би барал ти со албанско знаме во битола...со знаме се означува територија
Ne za dzabe go postaviv i vtoroto prasanje. Zosto na nikogo ne mu smeta angliskoto zname, a mu smeta albanskoto?
Abe sto me interesira mene ONA so koe znaeme maftala ( btw. amerikanskoto sekogas bese sostaven del od maftanjata na ONAод многу причини, една од нив што она не мафташе со англиското како да е нивно.
зошто ти како ПОВЛАСТЕН граганин на оваа земја не мафташ со нејзиното туку со туго знаме, макар било и англиско?
Abe sto me interesira mene ONA so koe znaeme maftala ( btw. amerikanskoto sekogas bese sostaven del od maftanjata na ONA)?
кој збори за приватно?Aham.... znaci sega ke zabranime maftanje na sekakvo zname osven drzavnoto a? I privatno ne ke smeeme toa da go storime a?
Nego.... poentata ne mi bese da go opravdam cinot na nekoi aslaci koi mu slapnale samar na deckoto oti go maftal makedonskoto zname, tuku da go osudam i toa delo a i drugite obratni ( kade zrtvi se albancite ), i da ukazam deka poedinecni primeri ima milion, za izvoz ima takvi primeri, i na dvete strani... ama toa ne bi trebalo nisto da znaci.... vsusnost treba da se poraboti tie primeri da se marginaliziraat i celosno da gi snema, a ne da se prifatat kako nekoja osnova vrz koja podocna ke go gradime zivotot vo drzavava. Na toj nacin nisto nema da izgradime.... a ke unistime, sigurno.......