Ти си Македонија! Дали?

Дали ги поддржувате кампањите "Ти си македонија"

• Вкупно гласачи
    121
абе шо мислиш ти у ЕУ сето ова ќе се смени????

имаш ли ти некој од ЕУ некој пријател да ги прашаш како „мед и млеко им тече по улици“?
сигурно не со мачкање очи дека во името на спасување на името они не можат ништо друго да сработат како што треба и стваат статуи и преименуваат се живо и диво,реклами кои се глупи одвратни и без врска ,веќе нема крај на глупостите

сигурно не со мачкање очи дека во името на спасување на името они не можат ништо друго да сработат како што треба и стваат статуи и преименуваат се живо и диво,реклами кои се глупи одвратни и без врска ,веќе нема крај на глупостите

а зошто без врска ..
каква порака носат ?
шо има лошо во нив?
посебно во оваа ти си Македонија ...
текстот кој оди е супер ...
баш е добар ..

Паметен човек не треба ни да пробува да си го спасува она што му е од бога дадено,посебно доколку тоа е нешто како ИМЕ.:toe:

прафразирам од кенеди

не пашувај што може Македонија да направи за тебе , туку што ти можеш да направиш за Македонија

:smir:

Паметен човек не треба ни да пробува да си го спасува она што му е од бога дадено,посебно доколку тоа е нешто како ИМЕ.:toe:

а шо да прави да го остави да исчезне ..
од овакви како марсовка ...

епа кај нас се поделија на предавници патриоти соросоиди....па нема македонци никаде и сега почињаме таррара турурирууу
ТИ СИ ОВЦА
БИДИ ВОЛК НА СОН.
ТИ можеш ДА БИДЕШ ВУК....у ВУКОЈЕБИНА
ако АЛЕКСАНДАР се предомислел......мај асс

еррор404

да се вратиме значи......

мене анкетата ми удри у глава зборам за оваа на кајгана и дадов логична предпоставка и дпјдов до заклучок...ама не казвам:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

се знае:vozbud:

Напишано од marsovka И да ти си македонија,Македонија со 30 посто невработени
И со 30,50 и 100% невработеност и сиромаштија ти си сепак македонија!!!!!!!!!!!!

Ние сме Македонија, ние возиме застава 101 и југо 45, а тие се Влада и возат ауди и мерцедес :)

а шо да прави да го остави да исчезне ..
од овакви како марсовка ...

А што промени видеото кај тебе? Патриотскиот дух ти го зголеми, љубовта кон татковината, не знаеше кој си па преку видеото дозна.....? Со толкави суми кои ги потрошија на изработката и потоа презентацијата на овие видеа можеа да вложат во нешто општокорисно. Национална свест не се побудува со вакви видеа. Љубовта кон татковината е нешто што се стекнува од само раѓање и со самото созревање на единката како и сите прашања кои треба да ги дознае самата единка. Како мал тебе ти пуштаа видеа за да дознаеш кој си, каде живееш, која е твојата татковина, што е тоа татковина и како треба да постапуваш......? Се се сведува на тоа како ќе го развиваш своето мислење за твојата татковина и се она што ја сочинува да не набројувам идентитет, име, итн, итн. Џабе се сите видеа со кои се обидуваат да го перат мозокот на народот дека тоа е нешто што треба да го има на нашите медиуми. :helou:

како може да ти пери некој мозок ако те охрабрува да си горд на своето постоење.
Со 50 милиони евра у негов џеб ќе ми кажува дека сум Македонија....нели ?
а најверојатно ќе има нови кампањи, од типот да ја изградиме македонија пандан на ударничките акции .
Ја викам дека овие имаат многу допирни точки со комунистите, ама ти не ми веруваш.
затоа верувај во својата фамилија, во својот народ и во себе си, верувај во Македонија ...зошто ТИ СИ МАКЕДОНИЈА:smir:
Верувам во сите шо си ги напишал погоре, освен во оној кој со сила ме тера у него да верувам :smir:

ponesen od kampanjava )))))

I would say to the House, as I said to those who've joined this government: "I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat."
We have before us an ordeal of the most grievous kind. We have before us many, many long months of struggle and of suffering. You ask, what is our policy? I will say: It is to wage war, by sea, land and air, with all our might and with all the strength that God can give us; to wage war against a monstrous tyranny, never surpassed in the dark and lamentable catalogue of human crime. That is our policy. You ask, what is our aim? I can answer in one word: victory. Victory at all costs, victory in spite of all terror, victory, however long and hard the road may be; for without victory, there is no survival. Let that be realised; no survival for the ........., no survival for all that the ....... has stood for, no survival for the urge and impulse of the ages, that mankind will move forward towards its goal.
But I take up my task with buoyancy and hope. I feel sure that our cause will not be suffered to fail among men. At this time I feel entitled to claim the aid of all, and I say, "Come then, let us go forward together with our united strength."

cercil zboruval za britanija kako za nas da mislel )))))0

p.s. da go kopira grujo govorov ima da raspuka ))))))))))

прафразирам од кенеди

не пашувај што може Македонија да направи за тебе , туку што ти можеш да направиш за Македонија

:smir:

и ова видео шо направи...јас мислам да земеме копје како на видеото....штит и да тропаме-тоа е претстава дадена за македонија која кошта толку скапо..па шо има јас да поддржувам овакви работи нема ниту 1 причина ама ни една:toe:

и ова видео шо направи...јас мислам да земеме копје како на видеото....штит и да тропаме-тоа е претстава дадена за македонија која кошта толку скапо..па шо има јас да поддржувам овакви работи нема ниту 1 причина ама ни една:toe:

e dobro de

:smir:vazno informiraj se vo koloseum koga ide nekoj dj

p.s. ti veke podrzuvas ))) да го негуваме своето-СВЕТО БИЛО СВЕТО И КЕ ОСТАНЕ

епа свето е ама о поддржував и пред видеото....и после него па ке биде така:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom