"Just when I thought I was out.. They pull me back in."

• Креатор на темата Креатор на темата NaNovo1
  • Време на започнување Време на започнување
Ти ја споменуваш способноста на Бранко.
Да, способен е да извојува нешта за лична и партиска корист, служејќи се со секакви средства.
Значи, неговата способност ја концентрира исклучиво кон партиски цели. И истите се косат со државните интереси.
Оттаму, како земја не би имале никаква корист од него, како што впрочем немавме ни во минатото.

Јас прашувам како во државотворен контекст тој би бил корисен?
Што на таков план политичар како него може да понуди?
Ramnoteza...... i mavanje zauski i cakmaci.:toe:

Ado, ne e prasanje na godini i decenii veke, prasanje na sedmici i meseci e..... kako voopsto toa ne mozete da go uvidete i sfatite ne mi e jasno...... ide jabana, adooooooo......

Ramnoteza...... i mavanje zauski i cakmaci.:toe:

Ado, ne e prasanje na godini i decenii veke, prasanje na sedmici i meseci e..... kako voopsto toa ne mozete da go uvidete i sfatite ne mi e jasno...... ide jabana, adooooooo......
Јас те прашувам за конкретни примери...Со што, конкретно, Бранко ќе не спасува од одење јабана?

Јас те прашувам за конкретни примери...Со што, конкретно, Бранко ќе не спасува од одење јабана?
So toa sto ke go patosira Gruevski vo najkratok mozen rok.
Samo toj momentalno e vo moznost da go stori toa. A toa ocajno ni treba vo momentov.
Pojasno e sega?

So toa sto ke go patosira Gruevski vo najkratok mozen rok.
Samo toj momentalno e vo moznost da go stori toa. A toa ocajno ni treba vo momentov.
Pojasno e sega?
Тоа не е никаков аргумент.
Бранко е главниот играч во осиромашувањето и обезличувањето на Македонија.
Неговото егзистирање на политичката сцена на никаков начин не ни оди во корист.

Тоа е психолошки момент на поврзаност помеѓу жртвата и егзекуторот.

Тоа не е никаков аргумент.
Бранко е главниот играч во осиромашувањето и обезличувањето на Македонија.
Неговото егзистирање на политичката сцена на никаков начин не ни оди во корист.
Jas definitivno ne mozam da se razberam so tebe.
Ostaj minato, batali 15-20 godini od sea, tuku koncentriraj se na segasnosta, na momentov.

Visime na konec, drugi ni krojat planovi za nas kako ke ne "sredat"....pocnaa veke prvite znaci za toa..... a nekoj gleda sto pobrzo da isposobere toa sto ostanalo vo drzavata i da tera dalje za druga kauza..... treba nekoj da mu gi zamati smetkite......:toe::toe:

Тоа е психолошки момент на поврзаност помеѓу жртвата и егзекуторот.
Oj jebemti psihologija i momenti...... ako ima na forumov nekoj sto go mrazi i prezira poveke od mene branko, ja go secam po vtor pat.....
Ama, jas znam i sum vo moznost nepristrasno da mislam i rasuduvam..... toa sto ocigledno se pomalku luge go umeat vo drzavava.
Pa a u pm. sto i ja pa se zanimavam so vas u kurac, i onaka, na dolgorocen plan ja sepak ke bidam pobednik.....

Jas definitivno ne mozam da se razberam so tebe.
Ostaj minato, batali 15-20 godini od sea, tuku koncentriraj se na segasnosta, na momentov.

Visime na konec, drugi ni krojat planovi za nas kako ke ne "sredat"....pocnaa veke prvite znaci za toa..... a nekoj gleda sto pobrzo da isposobere toa sto ostanalo vo drzavata i da tera dalje za druga kauza..... treba nekoj da mu gi zamati smetkite......:toe::toe:

Oj jebemti psihologija i momenti...... ako ima na forumov nekoj sto go mrazi i prezira poveke od mene branko, ja go secam po vtor pat.....
Ama, jas znam i sum vo moznost nepristrasno da mislam i rasuduvam..... toa sto ocigledno se pomalku luge go umeat vo drzavava.
Pa a u pm. sto i ja pa se zanimavam so vas u kurac, i onaka, na dolgorocen plan ja sepak ke bidam pobednik.....
Марсовче вели сите политичари некој од надвор ги држи у чеб.
Од кај си ти толку сигурен дека бране нема да не продаде?!ама да бидеме реални бране единствениот политичар во Р.М кој има однесување на политичар и искуство а гвујо го нема тоа ипак на крај можам да ви кажам ние сме ебани....

А во што се состои твојата победа зошто и јас сум учен да победувам.
Teraj vaka, i neka teraat vaka ova papucarive na vrv, pa za nekolku godini ke doznaes vo sto ke se sostoi tvojot poraz. Vprocem i moj poraz ke bide, ama ja polesno ke se naviknam, ke mi se nadoknadi so drugi tehnicki uslovi . Ke moram, jebiga, zivot.

Марсовче вели сите политичари некој од надвор ги држи у чеб.
Од кај си ти толку сигурен дека бране нема да не продаде?!ама да бидеме реални бране единствениот политичар во Р.М кој има однесување на политичар и искуство а гвујо го нема тоа ипак на крај можам да ви кажам ние сме ебани....
Prasanjeto e, u koja dupka? :):)

Teraj vaka, i neka teraat vaka ova papucarive na vrv, pa za nekolku godini ke doznaes vo sto ke se sostoi tvojot poraz. Vprocem i moj poraz ke bide, ama ja polesno ke se naviknam, ke mi se nadoknadi so drugi tehnicki uslovi . Ke moram, jebiga, zivot.

Prasanjeto e, u koja dupka? :):)
колку дупки имаат земјаните и во која најмногу боли во тааа

Многу документарци со Нострадамус гледате.
Белата мечка ќе се здружи со орелот и мамето ќе му го расплаќе на кучето од истокот.

Многу документарци со Нострадамус гледате.
Белата мечка ќе се здружи со орелот и мамето ќе му го расплаќе на кучето од истокот.

Прашај го Лавот тој оди кај пророци :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom