Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Проработува оската север-југ, Србија-Гејладија, која воопшто од 1912 не престанала да постои..

Ама ќе и дојде крајот и неа...

Сонот на секој србин радикал и неговиот брак грк, е Србија и гејладија да се граничат, на штета на Македонија.. Нешто што радикалите во Србија многу пати го имаа спомнато, нешто што не е тајна...Жалам, ама ниту едниот, ниту другиот нема да ми бидат браќа никогаш...А и нивната шизофренична идеја нема да се оствари...

Појма ти немаш за макeдонскиот народ

Со ова видео сам си кажа дека ти појма немаш за Македонскиот народ... Тој Чероземски е чист Б`лгарин... Македонец НЕ БИ УБИЛ Србин и обратно...

Со ова видео сам си кажа дека ти појма немаш за Македонскиот народ... Тој Чероземски е чист Б`лгарин... Македонец НЕ БИ УБИЛ Србин и обратно...

Има ли према тебе воопшто македонци и дали се тие посебен народ со своја посебна историја, јазик и писмо??

За мене 9 октомври, ден кога е убиен крвникот и тиранинот на Македонија, е празник.

А бе и да постоеле, ТОА НЕ СЕ МОИ ПРЕДЦИ, А ИСТО ТАКА НЕ СЕ НИ ВАШИ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додека со тие глупости одите по светов секој ќе ни се смее... НИЕ СМЕ СЛОВЕНИ...
И темава е за нашите БРАЌА, а не за нас... Кој сака да збори за Србија нек` изволи...:smir:
Потеклто на еден народ се докажува преку ентнолошоки, антрополошки и генетски истражувања. Далеку од тоа дека само лингвистиката се зема во предвид. (Како што и американците зборуваат англиски, а колку се англичани......)
Проблемот за нашиот идентитет е политички, наметнат е од Грција поради политички причини. Секако дека грчкиот став доби поддршка од некои наши соседи исто така поради политички причини.
А за самобендисаноста баш треба вие за тоа да објасните, особено за владеењето на Милошевиќ/Шешељ.

Појма ти немаш за макeдонскиот народ

И во песнава се вели "ТУРСКО РОБСКА МАКЕДОНИЈА..." , а не Српско робска... Песната ја користите за анти Српска пропаганда... И величате Бугар (да гори во пеколкот)...

Независна Република Скопска Црна Гора !!! :vozbud:

хахахах со Скопски Црногорци?
Па тие “вашите“ црногорци во кои се колневте дека се најсрби од сите срби на светот ви удрија клоца. Ве неќат. И јазикот ви го неќат па сега во службена употреба е Црногорски јазик.
Сега сета надеж ја фрлате на Скопска Црна Гора!

ДА ЖИВЕЕ СЛОБОДНА НЕЗАВИСНА РЕПУБЛИКА ВОЈВОДИНА!!!!

Воскреснување на Белградскиот Пашалак....

хахахах со Скопски Црногорци?
Па тие “вашите“ црногорци во кои се колневте дека се најсрби од сите срби на светот ви удрија клоца. Ве неќат. И јазикот ви го неќат па сега во службена употреба е Црногорски јазик.
Сега сета надеж ја фрлате на Скопска Црна Гора!
Иди ти о бугар и кажи им дека не се срби...
поготово глеј да погодиш селска слава и има да ти го дадат немиен!

Иди ти о бугар и кажи им дека не се срби...
поготово глеј да погодиш селска слава и има да ти го дадат немиен!

А бе дете, и Црногорците (оние оригинал што изгласаа дека неќат да живеат со вас) слават слави па бевте убедени дека се Срби а испадна дека се сосема друг и различен народ.
Тоа славење слави е кај вас тазе работа. Не славевте додека од Македонците не го прифатифте христијанството.

ДА ЖИВЕЕ СЛОБОДНА НЕЗАВИСНА РЕПУБЛИКА ВОЈВОДИНА!!!!

Воскреснување на Белградскиот Пашалак....

Јас ова го сваќам како исто да си рекол да живее независна ИЛИРИДА... :toe: Толку ли сте прости бе мајката...??? :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

А бе дете, и Црногорците (оние оригинал што изгласаа дека неќат да живеат со вас) слават слави па бевте убедени дека се Срби а испадна дека се сосема друг и различен народ.
Тоа славење слави е кај вас тазе работа. Не славевте додека од Македонците не го прифатифте христијанството.
A бе бугар...
јас сум пола беранец.
(така да на лошо место објаснуеш гачки).
А и уосталом,ми се досадило брате од бугарлуци,и од тупото,и од квази политичари и остали заебанции...
нејќеме више да живееме у иста држава со вас,пошто вие сте виша класа! :vozbud:
:toe:
Војислав Киранџиќ место за градоначелник,за претседател!
И џа у п.м.!
(п.с. Воја е од Српска Радикална Странка :vozbud:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom