Ne seri!? :uvo::uvo::nesvest::nesum:Овие ќе не претставуваат на Евровизија :tv:
да бе, договорено е. тато им платил. а чув нешто дека ќе пуштел неколку стотици иљади евра за да се пласираат подобро. корупција рулз.Ne seri!? :uvo::uvo::nesvest::nesum:
Овие ќе не претставуваат на Евровизија :tv:
Ne seri!? :uvo::uvo::nesvest::nesum:
Па не се знае уште ни избор бе али ништо чудо ако се пријават да победат. Ке гласаат запалени средношколки и мали педерчиња кои се палат на овој малограѓански рап.
Сме го нае*але за евровизија...ако стварно отидат на избор, па уште и да победат, јас фаќам и кабелот од антената го корнам никој да не глеа дома...и башка се степувам со секој што ке ми каже “еј најбоље беа на евровизија роџер брадр`с“...-Тројца браќа, двајцата најстари по прерамки маица и малиот ке биде како Мјау од Тимот Ракета во Покемон
Сме го нае*але за евровизија...ако стварно отидат на избор, па уште и да победат, јас фаќам и кабелот од антената го корнам никој да не глеа дома...и башка се степувам со секој што ке ми каже “еј најбоље беа на евровизија роџер брадр`с“...
А оваа типката шо му играе во спотот мајка им е или некоа швалерица на татко имСекој има право да си ја испроба својата шанса на нашава македонска музичка сцена
Овие типци ги фураат на к-15 и читам ги бараат многу.
Еве оваа песна ги вивна во облаците
Инаку спотов за новава песна е ок, се гледа вложени се пари.
Али типциве слободно може да се стават во музички антиталенти![]()