Roger Brothers - во наши раце

Колкави се дечкиве? Ги познава некој ?:)

Им се може бе :icon_lol:
А иначе осеќам дека ќе станат „славни“... Вака или онака :)
Кај нас не се бара талент, ако имаш кеш можеш и пејач да бидеш :) Докажано повеќе пати... Да видиме до кога ќе издржат....

Не ми е јасно како може тој еден дебилен спот на уште подебилна песна да го даваат по 600 пати на ден бре, па уште и таа црната девојка у спотот шо ја стаиле за нигде е, и тој најмалиот шо е 30 сантиметри висок, леле па и текстот као здраво ја сум давид, девојките ме сакаат зашто личам на лени кравиц (така некако беше) :pos: мислам каде со тој памет бре еј бре еј, па и лугево уште ги бараат да ги пуштат на к-15, морони, мислам такви кретени ко роџер брадрс и боки13 и тони зен и шознам кои уште се најпопуларни у државава, СРАМОТА БРЕ .. их еден ден ке ги начекам надвор негде и ке ги згазам од ќотек ...

Не ми е јасно како може тој еден дебилен спот на уште подебилна песна да го даваат по 600 пати на ден бре, па уште и таа црната девојка у спотот шо ја стаиле за нигде е, и тој најмалиот шо е 30 сантиметри висок, леле па и текстот као здраво ја сум давид, девојките ме сакаат зашто личам на лени кравиц (така некако беше) :pos: мислам каде со тој памет бре еј бре еј, па и лугево уште ги бараат да ги пуштат на к-15, морони, мислам такви кретени ко роџер брадрс и боки13 и тони зен и шознам кои уште се најпопуларни у државава, СРАМОТА БРЕ .. их еден ден ке ги начекам надвор негде и ке ги згазам од ќотек ...
еден другар на брат ми живее кај 3 Бисери и они таму живеат ги фатил ги измаал оди таму ќе ги најдеш

еден другар на брат ми живее кај 3 Бисери и они таму живеат ги фатил ги измаал оди таму ќе ги најдеш

Лол па ја живеам одма карши 3 бисери, ту бре како незнаев порано дека биле толку блиску .. мухахаххаха нека се пазат :pipi:

Ја не знам шо се замарате со овие. Краток рок на траење имаат ваквите. Стаклар не може да им пишува цел живот песни

Дечкиве незнаат колку пари имаат.. од едно од најбогатите семејства во Македонија се:pipi:сепак катастрофа се

и за нова година на рекорд некаде ке имаат журка, мои другарки ке идат:nesvest:

Еј, немојте стварно ме фаќа паника. Толку многу рекетари се собраа на форумот, да се плаши човек пост да напише. :back:

Епа таква судбина си имаат дечките. Си имаат пари, слава со тоа следат и многу работи. Си го живеат животот на висока нога, нема ни потреба да работаат цел живот и на крај останува само да се измери кој колку од нив вреди душевно а не материјално.

Кога имаш пари можеш што сакаш да правиш па така и овие.Иначе не ми се свиѓа ништо кај овие така да ич не ги слушам ги слушам а за познати и не знам дали се пред некоја недела баш слушнав.Колку време постојат овие роџер брадрс?

Дечкиве незнаат колку пари имаат.. од едно од најбогатите семејства во Македонија се:pipi:сепак катастрофа се

и за нова година на рекорд некаде ке имаат журка, мои другарки ке идат:nesvest:

Ne se ni od daleku edni od najbogatite semejstva vo Makedonija.
Bogati se, da, ali ako na spotovi gi troshat parite neznaci deka se najbogati u mkd.

Јас искрено се надевам дека ќе бидат група за еднократна употреба.
До тогаш ќе прескокнувам К-15 телевизија бидејќи само таму ги пуштаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom