Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
најстариот има 17 или 18 години средниот 15 најмалиот 5-6 годиниКолкави се дечкиве? Ги познава некој ?![]()
еден другар на брат ми живее кај 3 Бисери и они таму живеат ги фатил ги измаал оди таму ќе ги најдешНе ми е јасно како може тој еден дебилен спот на уште подебилна песна да го даваат по 600 пати на ден бре, па уште и таа црната девојка у спотот шо ја стаиле за нигде е, и тој најмалиот шо е 30 сантиметри висок, леле па и текстот као здраво ја сум давид, девојките ме сакаат зашто личам на лени кравиц (така некако беше)мислам каде со тој памет бре еј бре еј, па и лугево уште ги бараат да ги пуштат на к-15, морони, мислам такви кретени ко роџер брадрс и боки13 и тони зен и шознам кои уште се најпопуларни у државава, СРАМОТА БРЕ .. их еден ден ке ги начекам надвор негде и ке ги згазам од ќотек ...
еден другар на брат ми живее кај 3 Бисери и они таму живеат ги фатил ги измаал оди таму ќе ги најдеш
не беа кај нас едно време??? кај задња натака??еден другар на брат ми живее кај 3 Бисери и они таму живеат ги фатил ги измаал оди таму ќе ги најдеш
да да живееа ама се преселиа пред 3-4 годинине беа кај нас едно време??? кај задња натака??
Дечкиве незнаат колку пари имаат.. од едно од најбогатите семејства во Македонија сесепак катастрофа се
и за нова година на рекорд некаде ке имаат журка, мои другарки ке идат:nesvest: