најстариот има 17 или 18 години средниот 15 најмалиот 5-6 годиниКолкави се дечкиве? Ги познава некој ?
еден другар на брат ми живее кај 3 Бисери и они таму живеат ги фатил ги измаал оди таму ќе ги најдешНе ми е јасно како може тој еден дебилен спот на уште подебилна песна да го даваат по 600 пати на ден бре, па уште и таа црната девојка у спотот шо ја стаиле за нигде е, и тој најмалиот шо е 30 сантиметри висок, леле па и текстот као здраво ја сум давид, девојките ме сакаат зашто личам на лени кравиц (така некако беше) мислам каде со тој памет бре еј бре еј, па и лугево уште ги бараат да ги пуштат на к-15, морони, мислам такви кретени ко роџер брадрс и боки13 и тони зен и шознам кои уште се најпопуларни у државава, СРАМОТА БРЕ .. их еден ден ке ги начекам надвор негде и ке ги згазам од ќотек ...
Лол па ја живеам одма карши 3 бисери, ту бре како незнаев порано дека биле толку блиску .. мухахаххаха нека се пазатеден другар на брат ми живее кај 3 Бисери и они таму живеат ги фатил ги измаал оди таму ќе ги најдеш
не беа кај нас едно време??? кај задња натака??еден другар на брат ми живее кај 3 Бисери и они таму живеат ги фатил ги измаал оди таму ќе ги најдеш
да да живееа ама се преселиа пред 3-4 годинине беа кај нас едно време??? кај задња натака??
Ne se ni od daleku edni od najbogatite semejstva vo Makedonija.Дечкиве незнаат колку пари имаат.. од едно од најбогатите семејства во Македонија сесепак катастрофа се
и за нова година на рекорд некаде ке имаат журка, мои другарки ке идат:nesvest: