Roger Brothers - во наши раце

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Колкави се дечкиве? Ги познава некој ?:)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Им се може бе :icon_lol:
А иначе осеќам дека ќе станат „славни“... Вака или онака :)
Кај нас не се бара талент, ако имаш кеш можеш и пејач да бидеш :) Докажано повеќе пати... Да видиме до кога ќе издржат....

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Не ми е јасно како може тој еден дебилен спот на уште подебилна песна да го даваат по 600 пати на ден бре, па уште и таа црната девојка у спотот шо ја стаиле за нигде е, и тој најмалиот шо е 30 сантиметри висок, леле па и текстот као здраво ја сум давид, девојките ме сакаат зашто личам на лени кравиц (така некако беше) :pos: мислам каде со тој памет бре еј бре еј, па и лугево уште ги бараат да ги пуштат на к-15, морони, мислам такви кретени ко роџер брадрс и боки13 и тони зен и шознам кои уште се најпопуларни у државава, СРАМОТА БРЕ .. их еден ден ке ги начекам надвор негде и ке ги згазам од ќотек ...

S

SSS-Stolica

Гостин
Не ми е јасно како може тој еден дебилен спот на уште подебилна песна да го даваат по 600 пати на ден бре, па уште и таа црната девојка у спотот шо ја стаиле за нигде е, и тој најмалиот шо е 30 сантиметри висок, леле па и текстот као здраво ја сум давид, девојките ме сакаат зашто личам на лени кравиц (така некако беше) :pos: мислам каде со тој памет бре еј бре еј, па и лугево уште ги бараат да ги пуштат на к-15, морони, мислам такви кретени ко роџер брадрс и боки13 и тони зен и шознам кои уште се најпопуларни у државава, СРАМОТА БРЕ .. их еден ден ке ги начекам надвор негде и ке ги згазам од ќотек ...
еден другар на брат ми живее кај 3 Бисери и они таму живеат ги фатил ги измаал оди таму ќе ги најдеш

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
еден другар на брат ми живее кај 3 Бисери и они таму живеат ги фатил ги измаал оди таму ќе ги најдеш
Лол па ја живеам одма карши 3 бисери, ту бре како незнаев порано дека биле толку блиску .. мухахаххаха нека се пазат :pipi:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ја не знам шо се замарате со овие. Краток рок на траење имаат ваквите. Стаклар не може да им пишува цел живот песни

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Дечкиве незнаат колку пари имаат.. од едно од најбогатите семејства во Македонија се:pipi:сепак катастрофа се

и за нова година на рекорд некаде ке имаат журка, мои другарки ке идат:nesvest:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Еј, немојте стварно ме фаќа паника. Толку многу рекетари се собраа на форумот, да се плаши човек пост да напише. :back:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Епа таква судбина си имаат дечките. Си имаат пари, слава со тоа следат и многу работи. Си го живеат животот на висока нога, нема ни потреба да работаат цел живот и на крај останува само да се измери кој колку од нив вреди душевно а не материјално.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Кога имаш пари можеш што сакаш да правиш па така и овие.Иначе не ми се свиѓа ништо кај овие така да ич не ги слушам ги слушам а за познати и не знам дали се пред некоја недела баш слушнав.Колку време постојат овие роџер брадрс?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Дечкиве незнаат колку пари имаат.. од едно од најбогатите семејства во Македонија се:pipi:сепак катастрофа се

и за нова година на рекорд некаде ке имаат журка, мои другарки ке идат:nesvest:
Ne se ni od daleku edni od najbogatite semejstva vo Makedonija.
Bogati se, da, ali ako na spotovi gi troshat parite neznaci deka se najbogati u mkd.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Јас искрено се надевам дека ќе бидат група за еднократна употреба.
До тогаш ќе прескокнувам К-15 телевизија бидејќи само таму ги пуштаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom