Македонскиот "Момент на вистината"

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го оправдувате квизот?

• Вкупно гласачи
    476
Интересно беше .... камионџијава баш е појава :tv: .. дојдов да се забавувам ..хахаха и така отидоа 250.000 во бунар.

Загарантирани му беа тие 250 000 денари ?

нема загарантирани ...
ама и квизов е шупелка ... безвеза ... колку за сеир ..
не ти дозволуваат да земеш пари па шо сака нека биде ... па и не смееш да се буниш којзнае каков договор потпишал ..

Како ви се гледа ова срање незнам:toe:
Ќе земе ли некој некогаш пари?Или секогаш ќе го куткаат за само А1 да го прибере кајмакот?Ова е еден од најлесните начини за превара...ТИ(А1 ака детекторот)си тој што кажуваш дали е вистина или лага,и ќе кажеш она што ти пасува...
-безвезе:tapp:

за сестра му не призна .. па сигурно бил мал и да ја ѕирнал :)
Aбе на детекторот рекол дека ја ѕиркал и било вистина а сега рече дека не и затоа ги изгуби.

Ама многу беше педерски, го убедија да игра коа сакаше да се откаже и изгуби.
Гејско.

Верник сте? - Само за Божиќ и Велигден.
Попрво во кафана ќе се праите стока или би поседиле со децата и жената дома? - Кафана многу нормално. Да уживаш.
Шо има кафаната шо нема дома? -Па иииима, масиии, цвејче...
Ве привлекува сексуално друга жена? -Да. Хаха. ХА!
Ве привлекува сексуално некоја комшика? - Да! Хахахахахаха.
Дали би имале секс со друга жена ако жена ви дозволи? - Да! И без да дозволи, ехе... Хахахаха. Ха. Хаха. ...Ха?
Дали имате романтични чувства кон друга жена? - Да!
Сте ја изневериле жена ви (со минимум две жени)? - ДУа! - Да не се навредивте, две малку да не се? -Па... Да!

-Не, добар е он... Он е добар сопруг, супер си е. Сепак е добар, да.

ИДЕТЕ БЕ НОСЕТЕ СЕ У ТРИ ЛЕПЕ...

тапа е и квизов и водителкана плус никој ништо не зема.Само се попунуваат програмата ништо друго не ги гледам више

Едит: Значи никогаш, НИ КО ГАШ, повеќе... Нема да одвојам ниту минута од овој живот, за вакво ѓубре. Ни у било кој нареден. Ни у паралелен универезум.

И шо такво се замишља Анета, Џери СПрингер дека е/,,

И јас не знам како можи да го гледате, прво што машина е тоа вистиномерачот и кој го баждари?

водителкава е профи масер,дудлач прва класа,го должи ко да не видела,50мин. поминуваат во прашања кои не носат пари (усвари ниедно не носи) толку.
чао-пријатно

No hard feelings, ама македонските жени треба прво да поработат на својата самодоверба и свест, да разберат дека не мора цел живот да бидат во брак, константно понижувани од "добриот" сопруг, па потоа да обвинуваат за незнам, недоволна застапеност во политика, дискриминација и сл. Пример ви е оваа жена, таа сама себеси се понижуваше цело време. Би сакал да се ретки оние како неа, но за жал не е така.
Околу емисијава...250 000 е најмногу што ќе дадат. Можеби после повеќе емисии ќе дадат нешто повеќе но ретко ќе биде.

мене ми се згади еден педофил кога имаше и кажа дека имал секс со малолетнички :nesvest: јавно на ТВ. а тој колку дедо ми беше..... а бе бардовци...

а инаку за водителката немам коментар. од Црни Бисери кога ја водеше се виде дека нема за ништо да ја биде, само се мајтапи со несаглам народ.Мислам, да не знаеш кој е помрднат....

а инаку за водителката немам коментар. од Црни Бисери кога ја водеше се виде дека нема за ништо да ја биде
Водителите овде се бираат според тоа чии роднини се, со која фаца се у брак, со кого се знаат...и други слични причини.
А она "момент на вистината" би го преименувал во "момент на исповед за сексуалните перверзии на учесниците и задоволување на сексуалновоајерските апетити на публиката".

и зеде барем некој денар ?? го загледав малку и видов се изглупира многу, барем зеде нешто??:nesum:

Добро не ми е јасен квизов(ваљда е квиз:toe:)
Да разберам да ми донесат некој од познатине фаци тука да признава некои работи, може и ќе ме заинтересира. Ама ми донеле некој Трпе со жена му Трпана од Трпаништани за кои никогаш не сум чула и сеа треба да зинам на тоа шо се варале едни со други, шо спиел овој со комшиките, шо се возел гол у камион...:tapp: И некој ден коа ќе го сретнам на улица ќе идам автограм да му зеам:tapp:
И што е најинтересно, нема ниту еден псимен човек да се појави тука, се нешто се кезат ко недоквакани, и уште горди се со целата ситуација. Као демек кога ќе се вратат у маало најголеми манги ќе бидат:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom