- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 81
- Поени од реакции
- 4
Е па види сега уметност е да направиш и тоа што си го направил да оди по ритам па се да се вклопи на едно место.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ех да ми си здрав и жив убаво си кажа а како што и самиот согледуваш во металот некако повеќе се се склопува...Е па види сега уметност е да направиш и тоа што си го направил да оди по ритам па се да се вклопи на едно место.
Ех да ми си здрав и жив убаво си кажа а како што и самиот согледуваш во металот некако повеќе се се склопува...
Додека во рапот има само ритам(кој се тропа и по олуци)во металот имаш гитари тапани сајзери и така натаму,а вокалот треба да е перфектен(што не е случај кај рапот рапер ќе го биде секој еден)
Ех да ми си здрав и жив убаво си кажа а како што и самиот согледуваш во металот некако повеќе се се склопува...
Додека во рапот има само ритам(кој се тропа и по олуци)во металот имаш гитари тапани сајзери и така натаму,а вокалот треба да е перфектен(што не е случај кај рапот рапер ќе го биде секој еден)
Во право си само што во рапот имаш повеке простор да се искажеш, а со самото тоа и да испратиш појасна порака. Башка имаш и рап групи кои работат со инструменти, а ритамот мора да биде фиксен за да може текстот да се движи по ритмот (возење).
за да напраиш хит рап песна ти треба едно безвезно текстче(yo yo motha-fucka) и ритам ке направиш на компјутерот и еве ти РАП ПЕСНА
Само едно нешто да те прашам нема врска со рап-метал. Прашањето ми е лично ти повеке сакаш голи жени или како што викаш ти....ние сакаме ѓаволи, вампири, превртени крстови, пиење крв, изведување ритуали, сатанизам, дрога, алкохол, смрт, пекол, удирање по христијанството .....?
И шо е поентата на постов твој?дел од музиката во најдобриот филм на светот LORD OF THE RINGS е правена од Nightwish - метал група
Тоа треба да биде смешно или ?
Нe,тоа е прашање.Ќе одговориш или ке вртиш тема?Тоа треба да биде смешно или ?