Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој нешто за Рајко Жинзифов или за Григор Прличев?

Ми требаат материјали за семинарска од област современи јакосни и конструкциски испитувања; детално за некои современи методи за мерење, мерни ленти било што.
strain-gauge.jpg

Ми треба семинарска за на Педагошки факултет по предметот Методика на наставата по ЗПО. По можност на тема: Набљудувањето како методска постапка во природо и општество. Ај ве молам уште тоа ми е од цели студии!

дали има некој краток состав за споредба на ликовите на Григор и Арсо од Пустина

lugje ve molam da mi prati nekoj tema za paradoksot na diogen

Дали има некој семинарска на тема "Застапништво", ми треба по предметот граѓанско право

Квалитетна и темелна изработка на семинарски работи, проектни задачи, есеи, презентации од областа на економијата, состави македонски за основно и средно. пишете на mail : seminarskarabota@yahoo.com

Итно ми треба семинарска на тема финансиски друштва ако има некој помагајте...!!!

ljuge daj kazete mi za sto se raboti vo romanot "Dve Marii" na Slavko Janevski???

Ljuge ve molam najbrzo sto mozete do vecer da mi kazete sodrzina na "Dve Marii" od Slavko Janevski .odnapred vi blagodaram

Ај ако има некој линк од нешто за нуклеарни катастрофи и последици нека прати вечерва ја средувам за другар еден.Ми требаат последиците од нуклеарна катастрофа за човештвото и нешто од што би можел да искористам информации за вовед во темата....

Чернобил, Јапонија катастрофите и други опасности од нуклеарни катастрофи и информации од тој тип довредојдени.Јас веќе имам доста ама ако некој има нешто интересно праќајте..

Благодарам однапред

На еден другар му треба есеј за "Чичко Горио" и за "Злосторство и казна".
Ако има некој, нека праќа.
Имам за чичко Горио, сликата на француското општество, писмената ако сакаш ќе ти ја напишам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom