Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сепак се одлучив за географија,па ако има некој за стопанско-географски одлики за некоја држава...:helou:

ima li nekoj seminarska "elektronski sistem za javna nabavka so poseben osvrt na RM" fala odnapred

материјали за слобода на говор и говор на омраза

плиз
некој
хелп

дечки.. општо за антени некој ако има некое составче така спремно.. семинарска.. презентација.. било што за антени. фала однапред :smir:

Да не има некој нешто за религија? ако има нека помага итно :nesvest:

Дали некој има семинарска по Кривично право на било која тема ? Ве милам за одговар во најбрзо време. Контактирајте ме на goran_stojanoski@hotmail.com Благодарам однапред.

Случајно да не има некој семинарска за програмирање за прва година-Информатика и ком. техника?

За статистика некоја семинарска да не ви се наога на лагер:toe:

Треба да правам семинарска по предметот Структурирано програмирање C, на тема VTune (алатка од Intel што служи за оптимизација на код).
Билокакви материјали, по можност да е на македонски, али не е проблем и на англиски би ми помогнале. Треба да е околу 20 страни, така да може и на англиски ако има некој нешто средено, издвоено, од некој сајт, нека ми прати па за превод ќе се снајдам.

Случајно да не има некој семинарска за програмирање за прва година-Информатика и ком. техника?

Имам едно другарче што студира информатика и ми кажа дека на нет на една страна имало готови семинарски по инром.и програмирање.Ај пак ќе го прашам па ќе ти пишам.

Состав за "Сон на летната ноќ"?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom