Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба семинарска те материјали за семинарска од област Филозофија на правото за Монтескје и Духот на законот и за Темис и Дике од правен аспект

Тука има материјали...има и линк,би требало да заврши работа.:)

http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=9669639

Ми треба за писмена есеј ЕДЕН НАРОД СЕ ПРОСВЕТУВА САМО НА СОПСТВЕН ЈАЗИК

Ми треба критички осврт за делото Странствувањата на Чајлд Харолд од Бајрон???Фала однапред:smir:

Ана Каренина некој да не ја има раскажано? Немора да е на ептен долго ама да не е и на пола лист=)

Сон на летната ноќ од Шекспир нешто некој да не има?

Ана Каренина некој да не ја има раскажано? Немора да е на ептен долго ама да не е и на пола лист=)

Сон на летната ноќ од Шекспир нешто некој да не има?

Провери пп:smir:

Ми треба критички осврт за делото Странствувањата на Чајлд Харолд од Бајрон???Фала однапред:smir:
Mислам оти имам,за кога ти треба ?
Не сум дома сеа,а таа книга ми е дома.Дури во петок,ако не ти е итно.

Ако има некој состави на Руски јазик ми требаат 2 кратки да имаат најмалце 80 збора..
1 тема - Спорт(општо за спортот и може да се спомене некоја наша репрезентација)
2 тема - Училиште(за училиштето општо)

ако некој има нека праќа по пп :wink:

Абе...ццц

Ма читајте литература ебаго...не ви требаат есеи,поентата на есејот е вие да дадете ваше гледиште за ликовите и нивното однесување.....па мајке му ви кажувам од искуство јас литература не читав(уметничка) и тој дел од мозокот ми е закржлавен:vozbud:

сакате ли ко мене да бидете а??

Сакате ли:toe:

Лошо е верујте....па да пропуштиш дела од достоевски е грев...цццц уште не можам да си простам.

АБЕ...ќе станете ТРОЛ...пред мене на зидот стои залепен периодниот систем на елементите по некој авион,ракета и една добра убава јапонка :toe:

Ако сакате да бидете ко мене бујруууммм...после ќе жалите што не сте читале....ете така.:tapp::tapp::tapp:

Ако некој знае каде можам да најдам материјал на тема м-граѓанин (m-citizen), нека кажи ве молам. Инаку се работи за семинарска по информатика

јас имам семинарска по информатика на тема интернет ако ти врше работа

:kesa:Дали некој има да ми пишти раскажано делото Хамлет?

Однапред ви благодарам :smir:

Значи вака ми треба семинарска по било кој предмет само да е семинарска со содржина, вовед, користена литература комплет. Пратете ми ја на овој маил software.igor@gmail.com Ми треба да биде во word.

Однапред Ви благодарим.

Одликите на романтизмот во делата на:
- Виктор Иго - Клетници
- Бајрон - Проштална песна
- Гете - Страдањата на младиот Вертер

Праам писмена утре, ако има некој некое составче или може било као да ми помогне, нека помага, пошо страшно ме мрзи а и мрзам ваков тип на теми за пишување -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom