Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Што поточно бараш??? какви мемории?? ако ти е од областа на информатика јас имам готова семинарска за рам ром и флеш меморија пиши ми ПП или аддни ме на мсн ако ти е од оваа област...
Најверојатно повеќе не му треба тоа.
Прочитај го неговиот пост уште еднаш. ( и обрати внимание на датумот кога постот е постиран )

Најверојатно повеќе не му треба тоа.
Прочитај го неговиот пост уште еднаш. ( и обрати внимание на датумот кога постот е постиран )

не заебавајј.. треба мииии ии .. иднината ми зависе од тоа.. :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

здр колеги дали можете да ми најдете материал во врска со алкохолот и употребата кај студентите, било што за алкохолот, што повише толку подобро .... фала од напред, чекам одговор од вас драги колеги ... ;-)

Семинарска за статистика да ми прати некој ако има :smir:

Zdr kolegi nov sum ovde :D dali mozete da mi najdete nesto vo vrska so ovie temi :
1 Diabetis Melitus
2 Izgorenici
3 Hepatitis C
4 Bolnicka soba

cekam odgovor od vas :D fala

Батина на некој да не му се наоѓа нешто за : Физичка способност од 40 до 60 години??

По развојна психологија..

не заебавајј.. треба мииии ии .. иднината ми зависе од тоа.. :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
Имаше напишано дека ти треба за утре од датумот кога го имаш напишано постот..„утрето“ имаше заминато и затоа мислев дека не ти треба.

Eве ти речиси се` за компјутерските мемории ( каде ако не на википедиа? ):

Computer memory types Volatile
Non-volatile

Дали има некој семинарска на тема девијација или било каква семинарска од полето социологија на право.Однапред благодарам

Да не има некој семинарска за Еколошко право? На било која тема...

Decki ako imate nesto za ponuda kako del od dogovor za prodazba.Fala

Ако на некој му треба на англиски по ekonomija-collective bargaining Нека пише на ПП
И ве молам понудете некои семинарски што ги имате а не само да барате.

Ако на некој му треба на англиски по ekonomija-collective bargaining Нека пише на ПП
И ве молам понудете некои семинарски што ги имате а не само да барате.

хехехеххе...шо бате !

Сине која семинарска на светов ти требит?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom