F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
ми треба семинарска за Политички системи на Америка, Англија или Швајцарија
tuka e tvojata seminarska ama na angliski e komparativna analiza na svedskata stabilizaciona politika interesna studijaИма ли некоја семинарска од економетрија, било што? позз
bujrum ovaj ke bide taman-follow the linkMi treba seminarska za mentorstvo ili materijal za tema-blagodaram na siite sto ke mi pomognat:smir:
aj ova vidi ke odgovara...Fala za trudot ama mnogu malku ima od toa sto mi treba, poveke se odnesuva na monetarna makro ekonomija. MI treba nesto za regresioni analizi ili metodi na najmali kvadrati.
еве за америчкиполитички систем ако не е касно малце.....ми треба семинарска за Политички системи на Америка, Англија или Швајцарија
ево једно друже али оди заједно со франшиза ама ај ја гоЌе може нешто за трговска марка, некој текст, ако има на македонски, уште подобро.
ах штета имав на македонски од 10 страни али појке менаџмент беше-како ке се почне производство,услови на пазар,временски фактори-во мојот случај имав фирма за чадори па затоа летно време си решив да понудам од овие за сонце кои ке бидат поскапи...ама за жал ми се избриша-стоешеа на мојот ХП-514 во ворд мобиле ама направив фактори ресет и изгубив недела замарање...штета-за фан на манчестер ахх:salut: ај ако има некој бујрум нека даде нешо..капиталиста имаш ли ти...или некој друг:helou:Ај да замолам некој ако има добар бизнис план на македонски (за на факултет ми треба) колку да ја видам шемата да ми прати !