Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Не не, туку ако учествуваме а таму сите преставници се прикажани дека се од бугараија што автоматски македонските учесници који ќе се пријават ќе биде дека се бугари. Тоа е пропагандата.

Како бе? Гледаше ти уствари или претпоставуваш? Или пак гледаш во иднина? Коа бевме со Србија Идол бевме преставени како Срби? Малограѓански муабети.

Не не, туку ако учествуваме а таму сите преставници се прикажани дека се од бугараија што автоматски македонските учесници који ќе се пријават ќе биде дека се бугари. Тоа е пропагандата.
Ако си толку против идол да се оржува во македонија што не им се придружи на тие тројцата што протестираа ? барем ќе бевте четворица ако не друго :P

Не мешај политика со музика !

Како бе? Гледаше ти уствари или претпоставуваш? Или пак гледаш во иднина? Коа бевме со Србија Идол бевме преставени како Срби? Малограѓански муабети.

не не таму бевме преставни како македонци. Абе погледнете како ја започнуваат репортажата, водителите викаат 100 години не сме заедно. Што сакаат да кажат дека сме разделени? И после вика но пак се разбираме и не ни треба превод а доле на видеото прведуваат. Значи класична пропаганда и тоа кога ги видов тие со ќелава глава и со коњско репче отпозади како од филмот со тонг по тогаш јасно ми стана се.

не не таму бевме преставни како македонци. Абе погледнете како ја започнуваат репортажата, водителите викаат 100 години не сме заедно. Што сакаат да кажат дека сме разделени? И после вика но пак се разбираме и не ни треба превод а доле на видеото прведуваат. Значи класична пропаганда и тоа кога ги видов тие со ќелава глава и со коњско репче отпозади како од филмот со тонг по тогаш јасно ми стана се.

А ако се како Тонг По тогаш се Бугари-провокатори? Аман бе Зоте од каде вакви заклучоци. Не мешај политика секаде. И така знаеме дека си контра сите.

Дечково ме запрепасти ,ПРЕУБАВО пее . Александар мислам се викаше , од Скопје е.
Неможев да најдам клип само од него , еве ги сите македонци шо пееја во Софија , типот е последен :helou:

Леле не ми се верува вчера ми идеше ТВ да го скршам, ај она Бугарине што сакаат нека зборат ама нашине престравници запнале дека сме биле еден народ во две држави:uvo: ми идеше на клоци да ги дигнам што сакаат со тоа да постигнат гзолизачи.
Каков еден народ ние антички македонци они татари ист народ сме биле :uvo:или сличен јазик јас ништо не ги разбирам ма не ни постирам се нервирам одма:kesa:

Леле не ми се верува вчера ми идеше ТВ да го скршам, ај она Бугарине што сакаат нека зборат ама нашине престравници запнале дека сме биле еден народ во две држави:uvo: ми идеше на клоци да ги дигнам што сакаат со тоа да постигнат гзолизачи.
Каков еден народ ние антички македонци они татари ист народ сме биле :uvo:или сличен јазик јас ништо не ги разбирам ма не ни постирам се нервирам одма:kesa:

Тоа цел на ова шоу идол организрано од бугарите и со помош на некој одвантре во македонија кои сакаат да не бугаризираат и да не престават како ист народ. Јас не сум контра али еве ти кажи им тука на овие на форумот што јас сум мешал политика а таа е многу очигледна.

Zote јас те подржувам луѓето не ја свакаат тивката асимилација на Бугарите врз нас, преку културата е најлесно да стасаат до такво нешто. Ова со Идолов никако не смееше да се прифати да има и пресатвници од Македонија затоа што цело време нагласуваат Музички идол на Бугарија. Ако сакаме Идол што не си го организираме....леле се нервирам

Тоа цел на ова шоу идол организрано од бугарите и со помош на некој одвантре во македонија кои сакаат да не бугаризираат и да не престават како ист народ. Јас не сум контра али еве ти кажи им тука на овие на форумот што јас сум мешал политика а таа е многу очигледна.

Зоте пак....Едно шоу кое го гледаат едвај 5 посто од населението не е ни одблиску обид за перење на мозок. Не влагај во тие филмови.

Него Тарабунов одличен беше. Има харизма во него...

Изгледа Сања Николиќ ќе биде македонски водител во Идол.

Преземено од тука:

На водителите Иван и Андреј ќе им се преклучи и прекрасната Сања Николиќ. Таа ги покори срцата на македонската публика уште кога стана Мис на Македонија во 2000 година. Убавицата има и деветгодишно искуство на малите екрани, учествувајќи во најуспешните македонски телевизиски проекти. Сања е и текстописец на голем број на песни кои станала хитови во Македонија. Во Music Idol 3, Николиќ ќе учествува како водителка, која што ќе преведува за време на емитувањето на шоуто.

Дечково ме запрепасти ,ПРЕУБАВО пее . Александар мислам се викаше , од Скопје е.
Неможев да најдам клип само од него , еве ги сите македонци шо пееја во Софија , типот е последен :helou:

Стварно е одличен дечкото. Ама мене ми се допадна и плавата девојка, со песната од Алиша... Распеана нација сме си:)

Леле ме нервираат бугариво по малце, незнам зошто овие од А1 се нафатиле да го вршат Music idol заедно со нив, 100 пати подобро би биле самостојно или барем со старите југословенски народи, како за операција триумф

Неофицијално е дека Бугарскиот музички Идол од А1 се сели на Сител.Предмалку идеше реклама дека во недела на Сител ќе биде првата гала вечер.

Неофицијално е дека Бугарскиот музички Идол од А1 се сели на Сител.Предмалку идеше реклама дека во недела на Сител ќе биде првата гала вечер.

OMG! :)
После Охрид фест и слични глупости, Сител пак зема проекти од А1 во последен момент. :)
Ама ова е малку чудно. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom