- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 1.193
- Поени од реакции
- 75
Браво на тебе , много си паметен :pos2:. Кажи што сакаш да направам за да бидеш уверен дека сум од Пиринска Македонија ?
Примерно да кажеше од каде си па да те испитам дали е вистина.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво на тебе , много си паметен :pos2:. Кажи што сакаш да направам за да бидеш уверен дека сум од Пиринска Македонија ?
Ако беше од Пиринска ќе речеше „режеш“ не „сечеш“ тоа прво!
Второ - уште чекам одговор! Од каде си?
Нема да дочекам, знам. Тогаш напиши нешто на бугарски стандарден јазик - 5-6 реченици, кои не се присутни на НЕТ.
Пријателју, не пет-шест, изреченија, цјал роман да ти напиша ти пак нјама да ми вјарваш. Това вашето болестно с'стојание на ума. Питај ме нешто , което само човек којто живее в Балгарија знае и ште ти отговорја.
П.С. И кажи на отепката дето ме реплицира по-горе да си затвори плјуварника штото не е интересен :smir:
Znaci spored tebe Trifun dava?
A ti ne se slagas da bide namesten posle izbori tuku sega?
Dobro te sfativ?
Зошто на пример?Ne be brat jas ne se slagam voopsto da go namestat
Зошто на пример?
Srbite treba da se otkazat CAR DUSHAN zasto e cistokrven makedonec .Dali se svesni vo kakva zabluda se srpite. A najznacajno e sto nie sme im go dale imeto srbija i srpstvo.Kako? Zatoa sto bile dobri rabotnici na makedonskite nivi so srp vo raka.Car Dusan ima 300 pati pogolemo znacenje za Makedonija otkolku nekoj si homoseksualec koj ubival slabonaorazani pleminja.
Зошто на пример?
Aj prati slika od tebe da stavime spomenik ti si izgleda najgolem MakedonecПа затоа што не му се бендисува да има Македонец во центарот на главниот град на Република Македонија![]()