Време е граѓаните да го разбудат Грујо

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
abe lugje, neli znaete deka grujo ne e ni legnat sega
sega so svojot sovetnicki i PR tim go analizira intervjuto na brane kaj robert
i osmisluvaat sledni cekori kako da mu go spustat

Mе бендиса изјавава,можеби знаеш од кого?

„Доста и' се на Македонија шминкери, печалбари и гурбетчии. На Македонија и' е потребен маж што ќе ја поведе. Мојот премиер е опкружен со полтрони кои го убедуваат народот дека на микро и на макро план ни цветаат рози и тече мед и млеко“

Грујо си е супер, не е цвеќе али какви идиоти владееа со Македонија пред него,он е за нив наполеон Бонапарта :pos2:
смрт за комунизмот!!!

Дали знаеш штое комунизам? хаааааааааааха ме изнасмеа ти многу пријателе. Па од Грујо и клошарине околу него поголема комуњара не сум видел бре. Све што беше клето сдс избега во дпмне од Боцевски па се до Штерјко Наков....кој патем им е спонзор.

Инаку народе џабе е да се буди Грујо, јас велам подобро е да не се буди туку едноставно да му се случи народ и да се тргне еднаш со се неговите самобендисани токмаци. Он си го кажа своето за време на владата на Георгиевски - најкриминалната влада во Македонија, мислам дека многу гласаа за СДСМ знаејќи го какво зло е Грујо.

На крај краева народот го гласаше и му даде шанса. Народот шо ќе си издроби тоа ќе си срка.:back:

100 пати сум си рекол да не читам вакви теми и ете пак ќе се зачитам и не можам да поверувам колку ни е отруена и плитка младинава... Од друга страна на кутрите толку им дал господ и немаат свое мислење и ставови па коа читам нивни постови се си мислам дека сум на некој тв дуел на вмро и сдсм.
Ја не знам до кога ние Македонците(очигледно и за жал повеќето глупи) ќе си вадиме очи за партии. Како не добивте потреба нешто ново бре да видите аман од истиве политичари шо се ротираат цело време... Не слушнав тука некоја идеа за формирање на некоја нова политичка опција, на пример некоја младинска партија предводена од млади, интелигенти, образовани личности шо им е преку кур од вмро и сдсм, туку се шо читам се плукања те по едната те по другата партија. АМАН ВИШЕ
За жал морам да се сложам со некои други ликови на форумов, дека така и ни треба ебате со ваква младина без кичма и со ганглионарен нервен систем.
Коа може да има 1 000 000 луѓе на Чола и на Шуга факин бејбс(пола Македонија)
а коа беа протестите за името имаше некоја мизерна цифра од 20 000, додека ГТЦ беше полн со паметњаковичи шо пијеа кафе за да може вака рано сабајле да јадат гомна на форуми, така и ни треба!

djudjinjata okolu nego ke go cekaat princot da dojde i da go bakne za da se razbudi

jas ne sum princ pa nikogas ne bi go baknal

neka go bakne ivica dvocevski

Прво грујо си ги зеде околу себе ( Боцевски,Ставревски,Јанкуловска,Министерот за правда,-заборавив како се викаше дедото,Каргов,Штеријов и останатите лицемери,)значи тоа не го амнестира од одговорноста за катастрофалните резултати на секо поле, а башка што грујо секогаш ко има последниот збор.... а мечето портокалово ке се разбуди напролет само што наместо мед ке се напие пелин, бидејки народот е без пари ,а како велет сиромав човек жив гавол... од реклами и спотови не се живее ,па наздравје будење премиеру напролет и срекно атерирање во реалноста(МИЗЕРИЈАТА )

ne veruvam deka zaspaniot lepotan ili ubavec ke se razbudi, poprvo ke se razbudi narodot so ada na celo

toj pominuva 24/7 pred ogledalceto prasuvajki go "ogledalce, ogledalce, koj e najpametniot na ovoj svet?", a vo ime na ogledalceto mu odgovara stavre: ti moj master-e, a trajko-glavonjata potvrudva, a ivica dvocevski vika abe sega ti si najpameten, ama utre ako bucko ne ide u zatvor i pak se vrati na vlast, mozebi toj ke bide popameten od vas moj gospodare na moite misli

ali duri i ovie da mu otkazat doverba, tuka e glasot moj, posto i ja sum del od narodot, t.e. mr. tomic so negoviot catastrofalen broken english, za tanja bumbarologot ne se sekiram voopsto, posto taa mora da se nasminka i da si naprai frizura, pa koj dava povise za frizura so nego ke e, za burekdzijata da ne go spomnuvam voopsto, posto znam eden u vegera, koj sto e isto taka burekdzija ama mi deluva pointelegentno od branko t.e. janko

ne veruvam deka zaspaniot lepotan ili ubavec ke se razbudi, poprvo ke se razbudi narodot so ada na celo

toj pominuva 24/7 pred ogledalceto prasuvajki go "ogledalce, ogledalce, koj e najpametniot na ovoj svet?", a vo ime na ogledalceto mu odgovara stavre: ti moj master-e, a trajko-glavonjata potvrudva, a ivica dvocevski vika abe sega ti si najpameten, ama utre ako bucko ne ide u zatvor i pak se vrati na vlast, mozebi toj ke bide popameten od vas moj gospodare na moite misli

ali duri i ovie da mu otkazat doverba, tuka e glasot moj, posto i ja sum del od narodot, t.e. mr. tomic so negoviot catastrofalen broken english, za tanja bumbarologot ne se sekiram voopsto, posto taa mora da se nasminka i da si naprai frizura, pa koj dava povise za frizura so nego ke e, za burekdzijata da ne go spomnuvam voopsto, posto znam eden u vegera, koj sto e isto taka burekdzija ama mi deluva pointelegentno od branko t.e. janko
toj e buden toj e vreden raboti :drk:24/7 i nema vreme za dobar son zatoa podobro da ne go budime nego inegovata tajfa. sto se odnesuva za tomic englezot, tanja bumbarot, janko burekot, ne treba da im se mesame vo jelovnikot:pusk:moze da srkat kolku im je volja. tuku problemot lezi vo nas samite koga nie ke se razbudime narode makedonski. moe mislenje deka deka e vreme ednas za sekogas da se razbudime od dlaboka koma :salut:se za mk sekogas:helou:

Од тој негов сон неможе да се разбуди дури и да сака, бидејки покрај него има толку многу :pusk:, што му пеат приспивни песни што неможе очи да отвори.

Ама нејсе ке му ги отвори народот!!!!

Epa eve gi zvonat od 2006 ne gi slushash?A kaj i da e mozhe da gi razbudat so nekoj chevel ili klompa.

Кој звонат ? Ако мислиш на оние што беа пред Грујо тури им пепел!Нови политички сили и требаат на земјава, а курто и мурто може и треба да греат малце клупа.:salut:

Грујо ќе се разбуди во март со куп градоначалници (негови пулени) околу себе.
Ние џабе го будиме. Си ја средил тој работата.

На секого му е потребно будење - арно ама во политиката будењето го прават гласачите т.е.: Студентите, Пензионерите, Земјоделците, Државната администрација, вработените во приватните фирми, и невработените (испуштив некого?). Ако му беше потребно будење на Грујо, тие гласачи ќе го разбудеа во Јуни 2008. АРНО АМА - тие гласачи разбудија еден дух од минатото. Духот има иницијали Б.Ц., и тој дух откако се разбуди од дебаклот на неговите СДСх - реши да се врати на чело на СДСх после второто будење во Март 2009.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom