Andreev Fashion презентс...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
MXgi5g924938-02.jpg

Бетон рулз

And again, нема потреба од фотошоп. МАМАТА У ПИ4КА НА ТОЈ ШТО МИСЛИ ДЕКА ОВА ПОГОРЕ Е МОНТАЖА !!!! Типот стварно е queer.

Зарем е толку шуплив во тоа што го носи на раменици и се сликал на таван со вреќа цемент?:pos:

доста пишуате за кретенов,глеате дека е греота тешка пореметеница е глеал некој филм па го прераскажуа сеа ДА МУ Е.АМ ПАТИЧИЊАНАТА 3 за 100 ОД КВАНТАШКИ:kesa:

Буахахахаха...се акнал у цименто и мисли дека направил фото на годината...муахахахаха...требало да го изеде.:)

Едит:

И стварно ќелав бил бе...:vozbud:
Гнасна фризура со нацрвено муце...:pos2:
PRICELESS!

Кентаџдис!

Attachments

• hwLPzy969740-02.jpg
    hwLPzy969740-02.jpg
    34,8 KB · Прегледи: 138
хахаха... не ги навредувајте децата си пробваат да се пробијат во ,, модната индурстија,, во македонија....

лелелеееееееееее мајтапиииии.... хахахаха
,, бетон рулз,, ахахахха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

не ми е јасно, стварно не ми е јасно, кога веќе сака некаде да успее, прво неговите `модели` не се модели како што треба, еден дебел, оваа изместана..
после кај к.р ги слика на такви места и мисли дека сликите се уметнички?
ааа кога ги гледам сликиве навистина се чудам како некој човек може да биде толкав дебил?
алоооо разбуди сеее !:tapp:
глупав.
па со вреќа цемент?
не не немам повеќе зборови од што ме фасцинираат неговите `преубави` фотки:nenene:

не ми е јасно, стварно не ми е јасно, кога веќе сака некаде да успее, прво неговите `модели` не се модели како што треба, еден дебел, оваа изместана..
после кај к.р ги слика на такви места и мисли дека сликите се уметнички?
ааа кога ги гледам сликиве навистина се чудам како некој човек може да биде толкав дебил?
алоооо разбуди сеее !:tapp:
глупав.
па со вреќа цемент?
не не немам повеќе зборови од што ме фасцинираат неговите `преубави` фотки:nenene:
не ми е јасно како не ја свакаш иметничката вредност на цементот
па тоа ја покажува цврстината, а тоа што е на кров
тоа покажува дека е на највисоко можно ниво
незналицо една:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom