Кој град го мразите?

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
Скопје..не да го мразам но не ми остави добар впечаток особено луѓето, инаку како град е ок. :smir:

Член од
11 април 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
Не мразам градови, не мразам ни луѓе но поради некои луѓе не сакам да појдам во градот во кој што живеат. Знам дека е клише ама охриѓани ми се на самиот врв, и битолчани ми се сомнителна категорија.

Во принцип не ми е битно од кој град си туку дали си човек на место. "Сељак" како категорија не значи дека си од село , туку дека немаш општа култура

:ban?: за сељаци !!!

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Струмица, некако народот ми е многу препотентен.. посебно кога се фалат со Струмица... им направија еден трговски центар и си мислиш од Струмица поарна нема.. посебно па кога ќе речат Струмица е Лас Вегас или Палма Де Мајорка :tapp::tapp:

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.090
Холивуд!

Требало темава да се вика “Кој град ви е најнепривлечен и зошто’’,а не кој го мразите.Како може да се мрази град?:nenene:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Гостивар, еве образложение:
Една улица, еден семафор што работи само на Велигден.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
без препуцавање.
Тапа тема тапа филм.
- прељепчани!
- алапачи од највисок ранг.
---

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Скопје , кај да плукнеш сељак ќе плукнеш. Погад народ немам видено , посебно децата во средните школи. Од село сум верував дека подобри луѓе живеат во град но кога отидов , се разочарав.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Гостивар, еве образложение:
Една улица, еден семафор што работи само на Велигден.
Не заебавај брат, сигурно не си бил у кратово негде.. виница...богданци, да видиш што е една улица широка 1 метар, служи за двонасочен сообраќај. Гостивар е измислен за градчињава у источна

--- надополнето ---

skopje tetovo gostivar debar
Струга си го забраел

Kajgana Shop

На врв Bottom