1500€ за секс на јавно место

Па најди си богата нимфоманка која ке покрива трошоци бе:vozbud: Просто и едноставно, ем еб*ш ем сеир гледаш околу тебе !:smir: А исто така пази во чива нива еб*ш, да не се деси фобија од ниви да имаш после:vozbud:

Браво за владата. Јас би ги казнил и по 3-4,000 евра, само да го наполнам буџетот ко Грујо и после радо би ги потрошил тие пари на предизборна кампања и на реклами од типот "Ти си Македонија и возиш фиќо, југо или застава 101, а ние сме Влада на РМ, остваруваме и возиме БМВ, Ауди и Мерцедес".

Nisto,pak ke bides kaznet bidejki si vo privaten imot a ako imas i nekoja zena vo kolata e togas si naebal!!! Kaj go najdoa ovoj glupav zakon,ke setas od hotel do hotel dodeka da najdes slobodna soba i ne gradot tuku i cela Makedonija ke te nauci deka si nasol nesto za dupenje...:kesa:
пример... имам место на пелистер до патот. И ако си ја паркирам колата во мое, ке дојдат да ме казнат? Што сакам ке правам, не е јавно. Мислам дека тука не важи веке.

пример... имам место на пелистер до патот. И ако си ја паркирам колата во мое, ке дојдат да ме казнат? Што сакам ке правам, не е јавно. Мислам дека тука не важи веке.

Toa e malku diskutabilno,sepak e javno mesto ama vo sekoj zakon ima dupki a dupkata pokraj taa vo kolata sto ja imas e i toa deka si na tvoe zemjiste taka da ke vazi onaa narodnata k.r mi e,dvor mi e i sto sakam ke pravam :smir:

Не се гледаш јавно...нема казна!

А в село кај мене во двор, среде двор на отворено ќе има тогаш казна?

Woow за овој закон е добар и нека остане мисалм...:pos2::toe:

Еднаш прават кампањи за трето дете, а сега го забрануваат сексот... Малку нема логика :)

А ако во случајот си малолетен?:)

А ако во случајот си малолетен?:)

ако си малолетен ти треба книга а не кондом, фати се за книга, за секс ќе имаш време, башка учен ќе имаш повеќе пари, а тоа автоматски значи повеќе секс

Море,шчо убај закони ни имаат ставено.Прво пропагираат пораст на наталитетот во Р.Македонија,а потоа даваат казна за секс на јавно место. Сиромаштија е ебаго, некои немаат каде да ги прават децата,па мораат по паркови.Веќе човек ни нормални потреби не може да извршува.

Така треба.Ама ваљда некој ако се секса нема да се секса на сред плоштад да го видат сите и плус да го казнат.:pos2:
:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom