ГРУЕВСКИ И СТАНИШЕВ ЗАЕДНО

• Креатор на темата Креатор на темата Hristo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Da, a se sekavas Feridinad kako begal od bugarija? Ili moze Asen koj begajki od bitkata na Velzbud padnal od konj i se ubil pred naletot na Srpskata vojska :)

???Фердинанд не е бегал,помолен е да абдикира и да си замини???:toe:
цар Иван Асен I е убит от Иванко во Трново.

tuta bugarin, tocno, posto ste bile porazeni od Srbija, i ste ni ja vratile Strumica, Pirot itn.. poradi toa samo laete na internet protiv Srbija, jebi ga treba da si gi lecite kompleksite sto sme vi gi nabile:helou:

Kakvi heroji ste se pokazale niz istorijata bidi sreken Sofija sto ne sme ja zemale:baeh:

tuta bugarin, tocno, posto ste bile porazeni od Srbija, i ste ni ja vratile Strumica, Pirot itn.. poradi toa samo laete na internet protiv Srbija, jebi ga treba da si gi lecite kompleksite sto sme vi gi nabile:helou:

Не драги,просто заштото 15 години гледавме разпад на една држава,во коja сакахте да властвате.15 години гледавме как гоните странските инвестиции от Балкан.15 години пол балкан беше во крв.Пол балкан пострада и изгуби милиарди заради вас.
Точно Милан I сакаше за един ден да пие кафе во Софиja,па брже се врати во Белград.

Ako nemase sto da kazes podobro kuti, poubavo nego gomna da jades:toe:

Видевме ви вас хероите под натовски бомби.
Видевме ви вас хероите на Косово.
Бог да ги прости сите загинали.
Само незнам зашто буташ темата другаде?!

Kakvi heroji ste se pokazale niz istorijata bidi sreken Sofija sto ne sme ja zemale:baeh:
http://uk.youtube.com/watch?v=KZtiwRTfZ4U
Мани го...
:toe:

Видевме ви вас хероите под натовски бомби.
Видевме ви вас хероите на Косово.
Бог да ги прости сите загинали.
Само незнам зашто буташ темата другаде?!
Свињо...
не јади гомна бе...
Го ебам ја и твојот Бог у сред уста,пизда ти материна...

ја, тука стана плјуене б'лгари срешту с'рби, колко забавно :)

Свињо...
не јади гомна бе...
Го ебам ја и твојот Бог у сред уста,пизда ти материна...

Ти имаш друг Бог???:tapp:
Грех на душата ке имаш за богухулствата си.Бог е един за сите православни,мислев дека си го научил веке.
Видехме колко си православен веке,след като псуваш и Господа!

Ти имаш друг Бог???:tapp:
Грех на душата ке имаш за богухулствата си.Бог е един за сите православни,мислев дека си го научил веке.
Видехме колко си православен веке,след като псуваш и Господа!
Ти си кривославен и крај.

Ти си кривославен и крај.

Не се научи да не казваш на хората какви са еjjj.Па видовме те и тебе, псуеш Господа.Поне имаj малце срам от него.Убаво си турил крст на аватар,па маj неверуваш во него.

???Фердинанд не е бегал,помолен е да абдикира и да си замини???:toe:
цар Иван Асен I е убит от Иванко во Трново.

Ferdinand poradi porazot od Srbija bega od bugarija!

Ne bidi glup, ubavo ti kazav na bitkata na Velbuzd, sto znaci mora da bide Mihail III Sisman Asen! Toj e sto begal i padnal od konj i bil zarobenik na Srbite dodeka ne umrel inaku bil bugarski car:tapp:

Ferdinand poradi porazot od Srbija bega od bugarija!

Ne bidi glup, ubavo ti kazav na bitkata na Velbuzd, sto znaci mora da bide Mihail III Sisman Asen! Toj e sto begal i padnal od konj i bil zarobenik na Srbite dodeka ne umrel inaku bil bugarski car:tapp:

Поредната глупост и ништо обшто со темата.

bi ve zamolil da se vratite na temava iako i taa e glupavo otvorena ali aj.
a bas bi sakal na forum istorija da otvorite edna tema bugarsko -srpski vojni mislam deka dosta ke ima da se iscita.

A kakva vrska imase Milan so kafeto vo Sofija? Koga ke si odgovoris na prasaneto mozebi togas ke razberes deka ti si glup:raz:

Srbite begaa tocno, no Srbite prodolzija da se boraat dodeka ne ja oslobodija svojata teriotorija i plus dobija teriotorija, poradi pobedata na Srbite vo I Svetska vojna deneska Strumica e Makedonski grad, sto bugarite morale da go ostapat na Srbite;)

A bugarite i pokraj tolku izgubeni vojni i teritorii mozaat i samo digaat galama preku internet, posto nemaat muda za nisto drugo

A kakva vrska imase Milan so kafeto vo Sofija? Koga ke si odgovoris na prasaneto mozebi togas ke razberes deka ti si glup:raz:

А ова првото не беше твое?Има нешто обшто со темата?Ова беше првиот ти пост на форума.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom