Тифозите од Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Vodza
  • Време на започнување Време на започнување
Лозари имаат историја мнооогу поголема и за повеќе поштување од вашата... Фарма Аеродром.... Цело скопје е глупости бе, какви ултрас, какви глупости... Ти си Ф.А во кошарка, одиш со Пирати на Ракомет, и со Комити на фудбал.... Објасни ми го тоа, и имаш од мене што сакаш... Лозари барем знаат, навиваме за секој тим што е од кавадарци, секако Тиквеш во прв план, но секој тим од кавадарци ја има нашата подршка :baeh::baeh::baeh:

edit:промени од модератор

А за Пелистер кој навива освен Чкембари???

Е вака сега малце пошо гледам дека си неупатен па збориш, ако идеа ФА со Комити, на Запад ќе имаше просек по 1000 луѓе и на ракомет по 1000.

Навивачката група ФА навива исклучиво само за МЗТ Скопје

Ех markus да беше Syn и Fantom па ќе ни ебеше сортата...:pos2::pos2:

А за Пелистер кој навива освен Чкембари???

Е вака сега малце пошо гледам дека си неупатен па збориш, ако идеа ФА со Комити, на Запад ќе имаше просек по 1000 луѓе и на ракомет по 1000.

Навивачката група ФА навива исклучиво само за МЗТ Скопје
хахаа. Да не се лажиме...
Лозари и Чкембари = побратимени
Ф.А со Комити=???
Ц.П.Б со комити= ???
Ф.А и пирати=Побратимени
Комити и Пирати = ???
:tapp::tapp::tapp:
ДА не барам слики кога знамето на мајти редс се веело на запад, да не барам навивачи со ФА блузон на запад, да не барам знаме на Ф.А со пирати....

:tapp::tapp::tapp:

Батали ги бе, играл некој Civilization, видел убаво место за успех во аграрот и оп решил да ги викне и стрина му и тетка му и никнало Кавадарци....
Другар како зборујш ѓоа од ЊуЈорк да си дааа.Па македнец си.70 % од населението ни е земјодеско и егзистира од тоа.Секаде има по некој култура развиено освен Скопје.Да не е провинцијата нема да знаете патлиџан шо е камули да го јадите.Во Тиквешијата кај и да брцниш ќе успее винова лоза ќе егзистираш некако во Скопје од шо?Ако успее воа сеа со факлутет у секој град верувај дека Скопје ќе стане најсиромашниот крај во Македонија.Кога беше единствен факлутетски град лесно беше.Ќе работе провинцијалецот цела година ќе дојде во Скопје ќе си ги остави парите.Полека полека умира таа.Верувај :smir:

Сорри за офтопикот ама очигледно некој заборава дека е македонец

хахаа. Да не се лажиме...
Лозари и Чкембари = побратимени
Ф.А со Комити=???
Ц.П.Б со комити= ???
Ф.А и пирати=Побратимени
Комити и Пирати = ???

ДА не барам слики кога знамето на мајти редс се веело на запад, да не барам навивачи со ФА блузон на запад, да не барам знаме на Ф.А со пирати....

Најди ми слики со ФА блузони на Запад.

И ова со Комити и Пирати и на крај прашалник само ти знаеш што ти значи

Не знам на кој форум беше, ама еден дечко од ЦПБ кажуваше дека гледал дечки со ФА блузони на запад.:toe:

Не знам на кој форум беше, ама еден дечко од ЦПБ кажуваше дека гледал дечки со ФА блузони на запад.:toe:

Па добро бе ја можам на кој сакам форум да кажам дека сум гледал дечки со ЦПБ блузони на утакмици на Пелистер, тоа нема да значи дека е точно.

Значи јас не викам дека мал дел од ФА (меѓу кои и јас) идат да го гледаат ФК Вардар, ама на Јужна. Ко прво мислам и дека нема да те пуштат со ФА блузон на Запад исто и обратно

Другар како зборујш ѓоа од ЊуЈорк да си дааа.Па македнец си.70 % од населението ни е земјодеско и егзистира од тоа.Секаде има по некој култура развиено освен Скопје.Да не е провинцијата нема да знаете патлиџан шо е камули да го јадите.Во Тиквешијата кај и да брцниш ќе успее винова лоза ќе егзистираш некако во Скопје од шо?Ако успее воа сеа со факлутет у секој град верувај дека Скопје ќе стане најсиромашниот крај во Македонија.Кога беше единствен факлутетски град лесно беше.Ќе работе провинцијалецот цела година ќе дојде во Скопје ќе си ги остави парите.Полека полека умира таа.Верувај :smir:

Сорри за офтопикот ама очигледно некој заборава дека е македонец

Дечко 70% било населението во 1946 (сеа побарај на интернет податоци и главен фраер си).... Остај што ве лажат вас по учебниците од 1989 год.... не дека Скопје е нешто ептен, ама за Кавадарци и слични места ко него е ЊуЈорк .... Фени од кога постои?Чисто информативно непровоцирачко прашање

Па добро бе ја можам на кој сакам форум да кажам дека сум гледал дечки со ЦПБ блузони на утакмици на Пелистер, тоа нема да значи дека е точно.

Значи јас не викам дека мал дел од ФА (меѓу кои и јас) идат да го гледаат ФК Вардар, ама на Јужна. Ко прво мислам и дека нема да те пуштат со ФА блузон на Запад исто и обратно
Хаха... Ако си член на ултрас.цом.мк писи ми приватна порака и ке те упатам подобро.... Вака сеа нема муабет.... А за комити и пирати зборот ми беше дека ФА одат и со комити и со пирати, а пирати и комити се ривали... Се е измешано кај вас, не е можно да ве разбере човек...
А К.К Тиквеш е постар од КК ФЕНИ многу, ама поради парите се претопија во еден тим....

Хаха... Ако си член на ултрас.цом.мк писи ми приватна порака и ке те упатам подобро.... Вака сеа нема муабет.... А за комити и пирати зборот ми беше дека ФА одат и со комити и со пирати, а пирати и комити се ривали... Се е измешано кај вас, не е можно да ве разбере човек...
А К.К Тиквеш е постар од КК ФЕНИ многу, ама поради парите се претопија во еден тим....

А за што ли ќе ме упатиш, како што гледам си од Кавадарци, така да Лозари се активни од пред 2 години. Пред тоа немаше кошаркарски, ниту фудбалски клуб. Зборам во оптек од едно 7-8 години.

Пак ќе ти кажам ако идеа ФА со двете навивачки групи, просекот ќе беше 1000 и на двете. Да имаше фудбалски клуб МЗТ ќе ве разберев сите, вака само празни муабети. Од кога знам за спорт во фудбал сум за Вардар, во кошарка за МЗТ:toe:

Ај малце да разјасниме да не се препуцавате за џабе пошто нема крај. У скопје никој со никој не е побратимен, само што има момци од ФА што идат на Вардар а нема Комити што идат на МЗТ. Има и момци од ЦПГ што идат на Вардар така да не за џабе ја должете!:salut:

Од кога знам за спорт во фудбал сум за Вардар, во кошарка за МЗТ:toe:

Исто и јас, и повеќето аеродромци, само може да се каже дека за 80% од Аеродромците-МЗТ СКОПЈЕ е единствен тим во нашите срца:smir:

А за што ли ќе ме упатиш, како што гледам си од Кавадарци, така да Лозари се активни од пред 2 години. Пред тоа немаше кошаркарски, ниту фудбалски клуб. Зборам во оптек од едно 7-8 години.

Пак ќе ти кажам ако идеа ФА со двете навивачки групи, просекот ќе беше 1000 и на двете. Да имаше фудбалски клуб МЗТ ќе ве разберев сите, вака само празни муабети. Од кога знам за спорт во фудбал сум за Вардар, во кошарка за МЗТ:toe:
Lozari se aktivni postojano, ne 2 godini... Ovaa e nova generacija, i tresat gluposti deka lozari bile ne aktivni... Navivame za VV Tikves, i toa vo dobra brojka... A FA nema 1000 clenovi, da ne se lazeme, broite do kaj 500-600 dusi maksimum.... Sekoja cest za vas, ne mozam da kazam deka ne ste jaka ultras grupa , ama za fajt ne ste nesto posebno :smir:

Lozari se aktivni postojano, ne 2 godini... Ovaa e nova generacija, i tresat gluposti deka lozari bile ne aktivni... Navivame za VV Tikves, i toa vo dobra brojka... A FA nema 1000 clenovi, da ne se lazeme, broite do kaj 500-600 dusi maksimum.... Sekoja cest za vas, ne mozam da kazam deka ne ste jaka ultras grupa , ama za fajt ne ste nesto posebno :smir:

Пак не ме разбра, ти викам со тие 500-600 членови и плус Комити (колку и да се) на Запад ќе има 1000 луѓе, ама како што гледаш нема толку така да паѓа во вода муабетот.

И уште ова ме интересираше, кажи ми добра наша македонска навивачка група која што е добра во "fight"

Друг да лажеш дека сте биле активни пред 2 години.
Што ни е гајле на нас која генерација ви е оваа.Ако ви е нова вие треба да ја издигнете.И кај нас има смена на генерации и помладите почнуваат да влегуваат во организација и водење на навивање па не тресат вака глупости.
Ф.А. активни членови нема 1000 а неактивни уствари повремено активни има и над 1000.
Ај кажи што е тоа јака ултрас група?И што значи ултрас група?Која друга група има активен број на членови поголем од нас?
И од кај к.р ти знаеш дали сме ние јаки на улица или не?
На крај имаш гледано некоја Скопска група во живо или носиш заклучоци од натписи у весници и интернет?Ние сме за вас она што се за нас Аргентинците!

И само да го поздравам дечкото што има напишано негде на темиве дека лозари имаат поголема историја од ф.а. :nesum: Може и ти си бил.Да не барам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom