Остај што пишува на страната...дали ги земаш тие пари:uvo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема шанси да собере толку пари и како што кажаа погоре имам слушнато за нај професионалните кликачи кои имаат по 50-тина реферали да зимаат по 200-300 $ ама ова PTC сајтовиве (повеќето) кога е нов ќе пушти исплати и после само се клика за џабе.
50-тина реферали:nesvest:??? професионални кликачи???? ај чим тие се толу профи што ке кажеш за човек што има 300 реферали?????
Ожени се бре nerd, а не со 31 година да кликаш по 5 саата дневно.Како прво не сум дете имам 31 година и сум магистер по филозофија ... а како второ еве доказ ако нешто ти значи http://i35.tinypic.com/2ni176e.jpg од мојата моментална состојба на алерт пај позз
Ова и со фајрбаг може да се добиеМоже бе да се заработат и милиони на нет... кој вика дека неможе :/
Еве да не речете дека ве лажам... еве ви слика...
![]()
Напомена: За да заработите што повеќе, треба да имате што понова верзија на фотошоп.
Заклучок: Што понова верзија на фотошоп, тоа поише пари имате. :baeh:
Грешиш!Јован, абе не дека неможеш да заработиш... ама за да го оправдаш тоа дека сме оф топик треба да наредиш тука листа на заработувачи, а не смо еден од милион кои се обиделе да заработат на тој начин.
Овој и уште мал број кои се обиделе... успеале, ама реално гледано неможеш така... де кликни овде, де кликни онде и опааа пари да ти се множат на сметка.
Пред неколку месеци зборев со еден другар и он ми кажа "Се регистрираш и после како кликаат луѓето на одреден линк... за секој клик ти се додаваат по 2-3 долари, само неможеш од твоја IP адреса да кликаш (нема да ти се додаваат пари)".
(Не ме фаќај тука за збор ако нешто не е точно погоре, ама така ми кажа другарот, што и баш некако не му верувам).
Ако било така, ондак дај ќе се регистрираме сите и место да учиме и да идеме работа... само ќе се регистрираме и full ќе бидеме.
Ако грешам, поправи ме![]()
Грешиш!
Види прво шо е темава, после види го баткото за кој шо ви дадов линк, па ќе сфатиш дека опасно многу грешиш![]()