Сакате да заработите $100.000?

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеш како викаат господ здравје да му даде на фотошоп :P Mike ме изнасмеа хахаха

А шо е работава, баткава нешто матка, јас незнам колку земаат кликачите, од лево десно што сум слушнал, повеќе од 300$ месечно немам слушнато кликач да прави...

Ме фарба баткава?

Нема шанси да собере толку пари и како што кажаа погоре имам слушнато за нај професионалните кликачи кои имаат по 50-тина реферали да зимаат по 200-300 $ ама ова PTC сајтовиве (повеќето) кога е нов ќе пушти исплати и после само се клика за џабе.

Нема шанси да собере толку пари и како што кажаа погоре имам слушнато за нај професионалните кликачи кои имаат по 50-тина реферали да зимаат по 200-300 $ ама ова PTC сајтовиве (повеќето) кога е нов ќе пушти исплати и после само се клика за џабе.

50-тина реферали:nesvest:??? професионални кликачи???? ај чим тие се толу профи што ке кажеш за човек што има 300 реферали?????

Како прво не сум дете имам 31 година и сум магистер по филозофија ... а како второ еве доказ ако нешто ти значи http://i35.tinypic.com/2ni176e.jpg од мојата моментална состојба на алерт пај позз
Ожени се бре nerd, а не со 31 година да кликаш по 5 саата дневно.:tapp:

Може бе да се заработат и милиони на нет... кој вика дека неможе :/
Еве да не речете дека ве лажам... еве ви слика...

pariuk5.jpg

Напомена: За да заработите што повеќе, треба да имате што понова верзија на фотошоп.
Заклучок: Што понова верзија на фотошоп, тоа поише пари имате.
:baeh:

Може бе да се заработат и милиони на нет... кој вика дека неможе :/
Еве да не речете дека ве лажам... еве ви слика...

pariuk5.jpg

Напомена: За да заработите што повеќе, треба да имате што понова верзија на фотошоп.
Заклучок: Што понова верзија на фотошоп, тоа поише пари имате.
:baeh:
Ова и со фајрбаг може да се добие :). Во превод нека не ве лажат бре браќа, од кликање нема пари. Земете нешто работете за лежење никој не дава пари.

Ептен сте офтопик заминати...

Еве едно такво типче... заработува миљончиња од јутјуб видеа...

Еве и на си ен ен бил гостин

Ептен сте офтопик заминати...

Еве едно такво типче... заработува миљончиња од јутјуб видеа...

Еве и на си ен ен бил гостин

Јован, абе не дека неможеш да заработиш... ама за да го оправдаш тоа дека сме оф топик треба да наредиш тука листа на заработувачи, а не смо еден од милион кои се обиделе да заработат на тој начин :).

Овој и уште мал број кои се обиделе... успеале, ама реално гледано неможеш така... де кликни овде, де кликни онде и опааа пари да ти се множат на сметка.

Пред неколку месеци зборев со еден другар и он ми кажа "Се регистрираш и после како кликаат луѓето на одреден линк... за секој клик ти се додаваат по 2-3 долари, само неможеш од твоја IP адреса да кликаш (нема да ти се додаваат пари)".
(Не ме фаќај тука за збор ако нешто не е точно погоре, ама така ми кажа другарот, што и баш некако не му верувам).

Ако било така, ондак дај ќе се регистрираме сите и место да учиме и да идеме работа... само ќе се регистрираме и full ќе бидеме.

Ако грешам, поправи ме :)

Јован, абе не дека неможеш да заработиш... ама за да го оправдаш тоа дека сме оф топик треба да наредиш тука листа на заработувачи, а не смо еден од милион кои се обиделе да заработат на тој начин :).

Овој и уште мал број кои се обиделе... успеале, ама реално гледано неможеш така... де кликни овде, де кликни онде и опааа пари да ти се множат на сметка.

Пред неколку месеци зборев со еден другар и он ми кажа "Се регистрираш и после како кликаат луѓето на одреден линк... за секој клик ти се додаваат по 2-3 долари, само неможеш од твоја IP адреса да кликаш (нема да ти се додаваат пари)".
(Не ме фаќај тука за збор ако нешто не е точно погоре, ама така ми кажа другарот, што и баш некако не му верувам).

Ако било така, ондак дај ќе се регистрираме сите и место да учиме и да идеме работа... само ќе се регистрираме и full ќе бидеме.

Ако грешам, поправи ме :)
Грешиш!
Види прво шо е темава, после види го баткото за кој шо ви дадов линк, па ќе сфатиш дека опасно многу грешиш :)

Грешиш!
Види прво шо е темава, после види го баткото за кој шо ви дадов линк, па ќе сфатиш дека опасно многу грешиш :)

Ами бар и мене да ме пишеше у листата до баткото :)
И јас успеав да заработам :baeh:

Иначе секоја чест до типот, али лично јас не би се нафатил на такво нешто. Незнам зашто, али никогаш не би ми текнало да започнам таков бизнис. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom