- Член од
- 30 март 2010
- Мислења
- 1.441
- Поени од реакции
- 400
Убаво ти кажа ЕРАСЕР оди и таму дебатирај за ова, ова не е напишано на Кајгана Форум.Тебе некои работи не ти се јасни ...
кај сакам кога сакам и шо сакам ќе постирам ако е во контекст на темата ...
дебатирам и на овој форум сум активен и тука ќе си постирам ...
Ова е јавен форум а ти не си релевантен да ми кажуваш и објснуваш шо смеам а шо не .. сам сум свесен шо е а шо не е вон тема ..
да ти елаборирам накратко:
Се супер ...
на него се поставени Администратори кои го модерираат дополнуваат со вести итн итн ...
Тие Администратори и модератори се избрани како компетентни преставници на исламот
Онаа вест која погоре ја цитирав е ставена како вест од еден од тие преставници за ширење на вистината за исламот во Македонија!
Оние кои на најбезобразен начин го искоментираа тоа се „верници“ меѓу кои и модератори и преставници на тој најголем исламски центар за ширење на вистината.
и на темава Прашање за Исламот го поставив прашањето:
читајќи и останати коментари ... полни сте со омраза кон другите религии и нивните верници .... омраза од најголем вид, едноставно се радувате на смртта на другите ... на ова ли учи исламот?
можеше едноставно да ми одговориш дека тие се во заблуда или незнам шо и дека се лоши преставници на Исламот ... наместо да ми кажуваш правила ..
накратко ... тие се преставуваат како преставници на исламот и ширење на вистината на истиот во Македонија ... во државата во која сите ние живееме ... и начинот на кој тие ја шират вистината ми засмета па сакав да ја споеделам со вас
Што ми е гајле мене или на некој друг кој што напишал, секој ќе си одговара за своите постапки никој на никого не може да му суди секој за себе си бара.