Chapstick
Сам свој психолог
Имаше страна да си порачаш да ти стигне убунту цеде дома.Како беше (ја заборавив).Пошо слаба сум со интернет,не можам да симнувам....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак јас...
апгрејдирав на убунту 11.04
Уште е како на десетката со Applications,places И system
Пак јас...
апгрејдирав на убунту 11.04
и од овде https://help.ubuntu.com/11.04/ubuntu-help/unity-launcher-intro.html читам како да си го наместам десктопот
но проблемот е што ги немам овие икони на левата страна
![]()
а верзијата ми е 11.04
![]()
помош?
Уште е како на десетката со Applications,places И system
Што подразбираш под тоа стандарден, ако мислиш конкретно на оној од Виндоус тоа можеш да го сториш преку инсталирање на Wine па потоа преку него снимање на Live Messenger, инаку има програмчиња на линукс кои можат да ти завршат работа како што се Emesene, aMSN, Pidgin, Empathy итн.Dali moze nekoj da mi kaze kako da instaliram standarden live messenger na linux?
Што подразбираш под тоа стандарден, ако мислиш конкретно на оној од Виндоус тоа можеш да го сториш преку инсталирање на Wine па потоа преку него снимање на Live Messenger, инаку има програмчиња на линукс кои можат да ти завршат работа како што се Emesene, aMSN, Pidgin, Empathy итн.
Како пробуваш да го инсталираш? Која дистрибуција на Linux ја користиш? Следиш некое упатство за инсталирање?Probav da instaliram aMSN ama mi iskaca ova postojano... Dali e zatoa sto treba prvo da go instaliram Wine?Прегледај го приврзокот 42842
Distribucija? poima neam da ti kazamne sledev upatstvo, probuvav kako na windowsot da instaliram ... Fala za linkov ke go razgledam...
Pozdrav
Distribucija? poima neam da ti kazamne sledev upatstvo, probuvav kako na windowsot da instaliram ... Fala za linkov ke go razgledam...
Pozdrav
su -
yum install amsn amsn-plugins