Fallen`Angel
Im Gotham's Reckoning
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 5.658
- Поени од реакции
- 75
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.metalstorm.net
З А К О Н !!!!
Да пукнете сите што не бевте!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Помина. Топ. Phantom of the Opera. Iron Maiden. Wrathchild. Sanctuary. Children of the Damned. The Number of the Beast. Run to the Hills. Hallowed Be Thy Name. The Trooper. 2 Minutes to Midnight. Powerslave. Rime of the Ancient Mariner. Wasted Years. The Evil That Men Do. Fear of the Dark. редоследот не го памтам.
Почна со Transylvania како интро. Па Черчил збореше и почна Aces High. На Fear of the Dark и Children of the Damned ги поминав со луѓе на раменици. Греота, по метро и 50 па да видат нешо и они.![]()
Постов го пишувам под импресии. Џабе се зборови, да ги гледаш на само десетина метри луѓето што за тебе се богови и неисцрпна инспирација е нешто што само може да се доживее за да се разбере. Грлово ми е партал од викање, на The Trooper само што не доживеав инфаркт. Најпозитивно ме изненадија со Сhildren Of The Damned и The Evil That Men Do, настап проследен со доста пиротехника, одлично отсвирено со помали, незамерливи грешки. Толку. Ми ебаа матер. Е да, и следен концерт автобус со очи нејќам да видам.З А К О Н !!!!
А ВИЕ ШТО БЕВТЕ ЗАУШКИ ДА ДОБИЕТЕ
А ВИЕ ШТО БЕВТЕ ЗАУШКИ ДА ДОБИЕТЕ

Имам прележано!А ВИЕ ШТО БЕВТЕ ЗАУШКИ ДА ДОБИЕТЕ
,после неколкупатно лудување за џабе по некој од организаторите што излагаа на сцена,there he was,Nicko McBrain,ни се оцери,ни мавна,злато чуек бе,само тогаш успеав убаво да го видам,после од кој се седна на бубевите не стана,не дека е нешто лошо тоа
Добро и после кој ги фрлаше палиците и стегачите и кожиците од бубњевите,од кои ја нормално ништо не фатив.И значи,по некое време,почна интрото ово оно иииии...Aces High.Излагаат Мејден на сцена,тука,на два метри од мене,трчаат,публика у делириум,кој се шутка,кој сече вени
,знамињата у вис,мислам дека тоа беше најјаката шутка на концертот,после тоа послаби беа некако.После некое време пред да заврши Ејсес Хај го напуштив центарот на третиот ред поради неподносливата гужва,и отидов го следев концертот од негде 7ми ред полево,не толку у центар и најважно без гужви,али беше невидено.Го изгледав цел концерт раат,иако уште не ми се верува дека бев таму и дека од толку блиску ги гледав.И кој дојде Стив од лево,тука над глава,абе ќе приумрев,таков распеан како и секогаш со басот,уф уф уф мераци.

И единствено што ми е криво е што немав некој висок како Гижо да ме качи на рамења,т.е. имав ама го изгубив у шутката којзнае каде,мада и без тоа све се гледаше.
,ви посакувам барем еднаш да идете.

З А К О Н !!!!